TUTO tekee hyvää: Anton Kokkonen

TUTO TEKEE HYVÄÄ – ANTON KOKKONEN

TUTO Hockeyn hyökkääjä Anton Kokkonen kävi lahjoittamassa perjantaina ”TUTO tekee hyvää”-kampanjan merkeissä matsilippuja Raunistulan alakouluun. Koulussa itsekin aikoinaan opiskellut Kokkonen muisteli olleensa melko vilkas oppilas. Samalla luokalla hänen kanssaan olivat mm. jääkiekkoilija Antti Pusa ja jalkapalloilija Lukáš Hrádecký.

– Välitunnit meni aina pelaillessa jotain. Sählyä, jalkapalloa tai jääkiekkoa, Kokkonen muistelee.

Antonia taannoin opettanut Ritva Konkarikoski muistelee tämän olleen vaivaton ja helppo oppilas.

– Mitään negatiivista muistoa ei Antonista jäänyt. Lätkä vei silloin jo poikaa mennessään, Konkarikoski kertoi.

Raunistulan alakoulun oppilaat olivat valmistautuneet Kokkosen kohtaamiseen todellisella kysymyspatteristolla. Oppilaat tenttasivat mm. parhaita kiekkomuistoja, lempiruokaa ja lempivärejä. Lempivärit löytyivät päällä olleesta pelipaidasta.

– Sininen, punainen ja valkoinen, Anton sanoi jämäkästi.

 

 

Oppilaille tuli nauravasta vastaanotosta päätellen vähän yllätyksenä, että ammattilaiskiekkoilijan lempiruoka ei ole sieltä terveellisimmästä päästä: pizza. Samalla selvisi myös se, ettei Kokkonen ole harrastanut taitoluistelua.

Antonilla on koulunkäynnin ohella ollut jääkiekko aina isossa roolissa. Ala-asteella välitunnit ja kaikki mahdollinen aika meni pelaillessa jotain kavereiden kanssa. Lukio-iässä tulikin sitten nähtyä vähän normaalia enemmän koulutarjontaa, kun Anton vaihtoi jääkiekon perässä koulua monta kertaa.

– Taitaa olla jonkin sortin Suomen ennätys, että kävin lukion läpi kolmessa ja puolessa vuodessa, mutta peräti seitsemässä eri lukiossa, Kokkonen naureskelee.

Antonille esitettiin useita tiukkoja kysymyksiä.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää