TUTO tavoittelee kotietua runkosarjan päätöskamppailussa

Runkosarjan päätöspelissä Kupittaan perjantai-illassa pelataan vielä isoista panoksista! Viime kierroksen tuloksien myötä TUTO taistelee vielä voitolla kotiedusta. Keskiviikkona sarjakakkosen LeKin kaatanut Kiekko-Vantaa kamppailee puolestaan viimeiseen asti pudotuspelipaikasta ja tarvitsee sen saavuttaakseen kolmen pisteen voiton.

RAVINTOLAPALVELUISSA ERITYISJÄRJESTELYJÄ PERJANTAINA

Ykköskulmassa (Hippoksentien ja harjoitushallin kulma) on perjantaina kuponkibaari. Baarista saa pienen limun ja grilliruuan (nakkimuki/lihapiirakka). Maksutapana käy ainoastaan näille tuotteille tehdyt ruokakupongit. Tällä järjestelyllä pyritään vähentämään kioskien jonoja.

– B-katsomo on kokonaan anniskelualue
– Toweripub on auki
– Avaamme myös kaupungin puoleissa päädyssä anniskelupisteen Citymarketin puoleiseen kulmaan.

Perjantain pelin jälkeen Legenda-klubilla on luvassa myös hieman spesiaalimmat jälkipelit. Alustavien ennakkotietojen mukaan jälkipeleissä nähdään normaalin ohjelman lisäksi, lauantaina 16.3. pelattavassa Vielä Kerran Keni!-tapahtumassa pelaavan Pietarinkadun Oilersin pelaajia.

TUTO Hockey odottaa otteluun kauden ennätysyleisöä. Tämän hetkisen arvion mukaan paikalle olisi saapumassa yli 1800 katsojaa, ehkä jopa yli 2000.
Pääsylippu kannattaa ostaa ennakkoon ja paikalle saapua ajoissa. Liput saat ennakkoon edullisemmin TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää