TUTO taisteli itsensä maagiseen seiskapeliin

6. puolivälierä: LeKi – TUTO Hockey

2-4 (0-1, 0-1, 2-2)

Tilastot

Otteluvoitot: 3-3

LeKillä oli jälleen perjantaina tilaisuus lähettää TUTO Hockey kesälomille, mutta turkulaisryhmä oli taas parempi ja siirsi ratkaisun lauantaille Turkuun. TUTOn voittolukemat olivat tällä kertaa 4-2.

”Sitoutunut ryhmä. Meillä oli yksi missio; voittaa. Ja se toteutui”, kommentoi TUTOn valmentaja Hermanni Vidman ottelun jälkeen.

TUTO pelasikin läpi ottelun uhrautuvasti ja puolusti väkevästi. Kahdessa ensimmäisessä erässä turkulaisryhmä myös vei peliä ja iski molemmissa erissä myös yhden maalin. 0-1-maalin teki Topi Taavitsainen maalin edustan paluukiekosta ja 0-2-osuman iski Rasmus Kulmala kakkoserän puolessa välissä Anssi Virkin hienosta syötöstä.

Kolmannessa erässä myös LeKi pääsi paremmin peliin mukaan, mutta molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kahdesti. TUTOn maaleista vastasivat Teemu Vuorisalo viivalaukauksella sekä Kulmala illan toisellaan tyhjään LeKi-häkkiin, kun kotijoukkue pelasi ilman maalivahtia. Lempääläisten maaleista vastasivat 1-3-kavennuksen laukonut ex-TUTO Nico Lehto sekä viimeisellä minuutilla lukemia kaunistellut Atte Mäkinen.

”Jouduttiin paljon puolustamaan, mutta hyvin me pelattiin ja alivoimalla taisteltiin. Ryhmä oli tänään sitoutunut ja nyt huomista kohti, hieno peli tiedossa”, Vidman uskoi.

”Niitä pelejä, joista kaikki pelaajat haaveilevat”

Kupittaan Marli Areenalla pelataankin heti lauantaina legendaarinen ”Game Seven”, jonka voittaja etenee Mestiksen välieriin. 

”Ne ovat niitä pelejä, joiden vuoksi kesällä treenataan ja joista kaikki pelaajat haaveilevat. Panos on kaikilla tiedossa ja meidän pitää olla huomenna parhaimmillamme, jos meinataan voittaa”, sanoi Vidman.

TUTO Hockey – LeKi alkaa lauantaina Marli Areenalla poikkeuksellisesti klo 19.00, koska klo 16.00 HK Areenalla pelataan A-junioreiden ensimmäinen SM-finaali TPS:n ja HPK:n välillä. TPS ja TUTO sopivat otteluiden alkamisajoista yhteistyössä, jotta kaikki turkulaiset kiekkojännärit näkisivät halutessaan molemmat tärkeät ottelut. TPS ASM-ottelulipulla pääsee TUTOn peliin vain kymmenen euron hintaan.

”Tämä on nyt nollattu ja aletaan keskittyä huomiseen”, Vidman päätti.

Hanki liput kauden suurimpaan otteluun, maagiseen seiskapeliin TÄSTÄ! Lipunmyynti hallilla alkaa klo 17.30 ja käytössä ovat molemmat lipunmyyntipisteet. Opiskelijat ja eläkeläiset pääsevät matsiin 10 eurolla (norm. 12 e) ja lisäksi kausikorttilaiset voivat ostaa yhdelle kaverille lipun 10 eurolla.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää