TUTO taisteli itsensä maagiseen seiskapeliin

6. puolivälierä: LeKi – TUTO Hockey

2-4 (0-1, 0-1, 2-2)

Tilastot

Otteluvoitot: 3-3

LeKillä oli jälleen perjantaina tilaisuus lähettää TUTO Hockey kesälomille, mutta turkulaisryhmä oli taas parempi ja siirsi ratkaisun lauantaille Turkuun. TUTOn voittolukemat olivat tällä kertaa 4-2.

”Sitoutunut ryhmä. Meillä oli yksi missio; voittaa. Ja se toteutui”, kommentoi TUTOn valmentaja Hermanni Vidman ottelun jälkeen.

TUTO pelasikin läpi ottelun uhrautuvasti ja puolusti väkevästi. Kahdessa ensimmäisessä erässä turkulaisryhmä myös vei peliä ja iski molemmissa erissä myös yhden maalin. 0-1-maalin teki Topi Taavitsainen maalin edustan paluukiekosta ja 0-2-osuman iski Rasmus Kulmala kakkoserän puolessa välissä Anssi Virkin hienosta syötöstä.

Kolmannessa erässä myös LeKi pääsi paremmin peliin mukaan, mutta molemmat joukkueet onnistuivat maalinteossa kahdesti. TUTOn maaleista vastasivat Teemu Vuorisalo viivalaukauksella sekä Kulmala illan toisellaan tyhjään LeKi-häkkiin, kun kotijoukkue pelasi ilman maalivahtia. Lempääläisten maaleista vastasivat 1-3-kavennuksen laukonut ex-TUTO Nico Lehto sekä viimeisellä minuutilla lukemia kaunistellut Atte Mäkinen.

”Jouduttiin paljon puolustamaan, mutta hyvin me pelattiin ja alivoimalla taisteltiin. Ryhmä oli tänään sitoutunut ja nyt huomista kohti, hieno peli tiedossa”, Vidman uskoi.

”Niitä pelejä, joista kaikki pelaajat haaveilevat”

Kupittaan Marli Areenalla pelataankin heti lauantaina legendaarinen ”Game Seven”, jonka voittaja etenee Mestiksen välieriin. 

”Ne ovat niitä pelejä, joiden vuoksi kesällä treenataan ja joista kaikki pelaajat haaveilevat. Panos on kaikilla tiedossa ja meidän pitää olla huomenna parhaimmillamme, jos meinataan voittaa”, sanoi Vidman.

TUTO Hockey – LeKi alkaa lauantaina Marli Areenalla poikkeuksellisesti klo 19.00, koska klo 16.00 HK Areenalla pelataan A-junioreiden ensimmäinen SM-finaali TPS:n ja HPK:n välillä. TPS ja TUTO sopivat otteluiden alkamisajoista yhteistyössä, jotta kaikki turkulaiset kiekkojännärit näkisivät halutessaan molemmat tärkeät ottelut. TPS ASM-ottelulipulla pääsee TUTOn peliin vain kymmenen euron hintaan.

”Tämä on nyt nollattu ja aletaan keskittyä huomiseen”, Vidman päätti.

Hanki liput kauden suurimpaan otteluun, maagiseen seiskapeliin TÄSTÄ! Lipunmyynti hallilla alkaa klo 17.30 ja käytössä ovat molemmat lipunmyyntipisteet. Opiskelijat ja eläkeläiset pääsevät matsiin 10 eurolla (norm. 12 e) ja lisäksi kausikorttilaiset voivat ostaa yhdelle kaverille lipun 10 eurolla.

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää