TUTO sopimukseen Konttilan, Leppikosken ja Aallon kanssa

TUTO on tehnyt kautta 2021-2022 koskevat sopimukset maalivahti Tuomas Aallon, sekä hyökkääjien Niklas Konttilan ja Jesse Leppikosken kanssa.

HCIK:ssa viime kaudella Suomi-sarjassa dominoinut tutkapari Konttila-Leppikoski tuli TUTOon try-out sopimuksilla, ja he vakuuttivat valmennuksen otteillaan välittömästi. TUTOn urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee hyökkääjiä seuraavasti:

”Molemmat pelasivat todella hyvän viime kauden Suomi-sarjassa, ja halusimme ehdottomasti antaa heille reilun sauman kilpailla paikasta Mestiksessä. Nämä monipuoliset hyökkääjät ovat osoittaneet try-outin aikana, että he kuuluvat ehdottomasti tälle sarjatasolle.

Konttila on pystynyt tuomaan esille kiekollista taitavuuttaan harjoitusotteluissa ja pystyy varmasti tekemään tulosta myös tulevalla pelikaudella. Hän on pelitaitava, monipuolinen ja urheilullinen pelaaja, jonka juonikkuus tuottaa myös tulosta tehojen muodossa.Leppikoski vakuutti meidät monipuolisuudellaan, ennakkoluulottomalla asenteellaan ja nöyrällä työnteolla. Hän on erittäin luotettava joukkuepelaaja, kova kamppailija ja pystyy tuottamaan peliä myös hyökkäyssuuntaan.”

Kahden hyökkääjän lisäksi TUTOn joukkueeseen liittyy HPK:sta 20-vuotias maalivahti Tuomas Aalto. Aalto pääsi tutustumaan Mestiksen vauhtiin viime kaudella FPS:n paidassa kahdeksan ottelun verran.

”Etsittiin pitkään nuorta maalivahtia, joka pystyisi tuomaan meille sisäistä kilpailua pelipaikoista sekä täydentämään meidän maalivahtiosastoa. Tuomas on motivoitunut urheilija, jolla on tavoitteet korkealla. Hän on teknisesti taitava maalivahti, joka liikkuu hyvin ja omaa hyvät nopeusominaisuudet” Virpiö toteaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää