TUTO selvitti ensimmäisen ottelupallon

5. puolivälierä: TUTO Hockey – LeKi

5-3 (3-0, 1-1, 1-2)

Tilastot

Otteluvoitot: 2-3

TUTO Hockey ei viidennessä puolivälierässä ollut vielä valmis kesälomalle, vaan kaatoi hyvän esityksen jälkeen LeKin maalein 5-3. Sarja jatkuu taas perjantaina Lempäälässä.

”Oli varmasti yleisölle koko rahan edestä nähtävää. Kahdeksan pussia playoff-peliin ja kotijoukkue voitti, niin varmaan yleisö on tyytyväinen näkemäänsä. Meidän kannalta paljon hyviä asioita ja arvokasta kokemusta, muttei ihan sitä ytimessä olemista koko 60 minuuttia, mitä olisi tarvittu noin vahvan kotijoukkueen voittamiseen. Otetaan opiksi ja mennään eteenpäin”, kommentoi LeKin Juha Juujärvi ottelun jälkeen.

TUTOlta vahva avauserä

TUTO tuli otteluun erittäin vahvasti ja iski jo avauserässä taululle 3-0-lukemat. Maalintekijöinä kunnostautuivat Jere Laine, Tuukka Pulliainen ja Mikko Laine. Laineiden maalit syötti Ässistä Turkuun palannut Teemu Vuorisalo, joka oli jälleen pirteä läpi ottelun.

Toisessa ja kolmannessa erässä LeKi pääsi paremmin peliin mukaan, mutta kahta maalia lähemmäksi TUTO ei vierailijoita missään vaiheessa päästänyt. Kotijoukkueen kahdesta viimeisestä maalista vastasivat oivaan maalivireeseen yltynyt Mikko Lehtonen sekä viimeisen tyhjiin laukonut kahden maalin mies, Jere Laine.

”Ehkä meiltä pelillisesti tämän ottelusarjan selvästi oudoin peli. Ollaan paljon paremmin pelattu näitä pelejä, mutta nyt saatiin voitto. Ekassa erässä oltiin tehokkaita ja kaksi viimeistä erää pääsi ajatus karkaamaan eikä peli toiminut kumpaankaan suuntaan”, TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen sanoi.

Hrachovina vain varjo Norosesta

LeKin maalissa pelannut Dominik Hrachovina oli täysin eri maata kuin ottelusarjan aiemmissa peleissä päällään seissyt Mika Noronen ja muutama TUTO-osuma livahti luvattoman helposti lempääläisveskarin selän taakse. Otteluvoitot ovat LeKille nyt 3-2 ja sarja jatkuu Lempäälässä perjantaina klo 18.30.

”Parannettavaa meillä on paljon ja saadaan perjantaiksi vieraiden pikkuaskiin vähän erilainen peli mitä tänään”, uskoi Lehkonen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää