TUTO selvään voittoon Espoo Unitedia vastaan

TUTO Hockey – Espoo United

5-1 (2-0, 0-0, 3-1)

TUTO Hockey kohtasi Kupittaan Marli Areenalla harjoitusottelussa uunituoreen Mestis-joukkueen Espoo Unitedin. Turkulaiset olivat ottelussa lopulta selkeästi espoolaisia parempia ja voittivat ottelun maalein 5-1.

”Ihan hyvin pelattiin joukkueena, eikä kauheasti jätetty kaverille saumaa. Yllättävän kypsä esitys ensimmäiseksi harjoituspeliksi”, kertoi TUTO-hyökkääjä Mika Hyvärinen.

Kotijoukkue iski jo avauserässä luulot pois vierailijoilta hyvällä viisikkopelillään ja tekemällä kaksi maalia, kun Joonas Toivanen ja Nico Vuorijärvi iskivät kiekon reppuun. Varsinkin Vuorijärven maali oli kaunista katseltavaa, kun mies harhautti useamman vastustajan pelaajan ja malttoi vielä odottaa, että vastustajan maalivahti avasi patjansa, joiden välistä Vuorijärvi ujutti kiekon lopulta häkkiin.

Kolmannessa erässä kotijoukkue onnistui jälleen, kun Aki Juusela ja Toivanen osuivat. Myös vierasjoukkue pääsi maalin makuun, jonka iski Aleksi Järvinen. Lopulta kotijoukkue iski kuitenkin vielä alivoimalla kiekon tyhjään maaliin. Osuman viimeisteli Hannu Kuru.

Hirschovitsin johdolla kärkipäähän

Uutena joukkueena Mestikseen liittynyt Espoo United on Hyvärisen mukaan tervetullut lisä sarjaan. Joukkuetta kipparoi muun muassa vielä kaudella 2014-15 SM-liigan pistepörssin voittanut ja sarjan parhaaksi pelaajaksi valittu Kim Hirschovits.

”Taitavia äijiä, joista osalla on rutiinitaso todella kova. Ilman muuta piriste Mestikselle ja tulevat varmasti olemaan sarjan kärkipäässä.”

TUTOn ihmiskuula Kalle Moisio oli todella näkyvä pelissä. Myös tuoreet hankinnat Tomi Wilenius ja kahden maalin Toivanen onnistuivat hienosti. Kristian Järvinen pelasi TUTOn maalissa hyvän ottelun ja nappasi 21 torjuntaa.

TUTOn harjoitusottelut jatkuvat jo tänään torstaina HK Areenalla, jossa edustusjoukkueesta ja A-junioreista kasattu ryhmä kohtaa TPS:n A-juniorit. Perjantaina 26.8. TUTO puolestaan matkustaa Heinolaan, jossa se kohtaa Peliitat.

”Kolme kenttää on todennäköisesti huomennakin, joten kuormaa tulee ja kaikki saavat näyttöpaikkoja sekä vastuuta. Kliseisesti oma peli edellä, mutta voittamaan lähdetään totta kai ja parantamaan tästä (Espoo United) pelistä”, Hyvärinen päättää.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää