TUTO School Camp starttasi tänään

TUTO Hockey on kuluvan syksyn ja talven aikana startannut jälleen suositun TUTO School Camp -kiertueensa. Koulukiertue on järjestyksessään kolmas ja pitää sisällään tänä vuonna useita Turun ja lähikuntien kouluja.

Tapahtuman kohokohta on tammikuussa pelattava Mestis-ottelu Kupittaan Marli Areenalla, johon TUTO Hockey kutsuu vieraaksi koulukiertueella mukana olleita peruskoulujen oppilaita.

TUTO School Camp -kiertue on tarkoitettu pääasiassa alakouluikäisille, mutta tänä vuonna kiertue pitää kokeilumielessä sisällään myös yläkouluja. Suurin osa kiertueen kouluista on TUTO-pelaajien omia kouluja, jossa he ovat käyneet joko ala- tai yläastetta.

Vasaramäen alakoulun liikuntalinja avasi kiertueen

TUTO School Camp -kiertue starttasi tänä aamuna Marli Areenalta, jossa Vasaramäen alakoulun liikuntalinjan kiekkoryhmä säntäsi jäälle jo aamuvarhain. TUTOn pelaajista Tuukka Pulliainen kävi aikoinaan ala-astetta juuri Vasaramäen koulussa. Tuke avusti opettaja Marko Mäenpäätä liikuntatunnin viennissä ja näytti esimerkkiä eri harjoitteissa nuorille pelaajan aluille. Tuke vierailee koulussa vielä vuodenvaihteen jälkeen kertomassa urheilun ja koulunkäynnin tärkeydestä ja siitä miten hänestä tuli ammattikiekkoilija.

Jos koulusi haluaa mukaan TUTO School Camp -kiertueelle, niin ilmoittautua voit TUTO Hockeyn toimistoon. Muutamia kouluja mahtuu vielä mukaan!

 

TUTOn School Camp -kiertue alkoi tänään Vasaramäen alakoulun aamujäillä. 

Jaa eteenpäin:

Mestis-seurojen tiedote Mestis-seurojen puheenjohtajat järjestivät torstaina 30.11. yhteisen tapaamisen, jossa aiheena oli Mestiksen rooli tulevassa suomalaisen...

Lue lisää

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää