TUTO School Camp starttasi tänään

TUTO Hockey on kuluvan syksyn ja talven aikana startannut jälleen suositun TUTO School Camp -kiertueensa. Koulukiertue on järjestyksessään kolmas ja pitää sisällään tänä vuonna useita Turun ja lähikuntien kouluja.

Tapahtuman kohokohta on tammikuussa pelattava Mestis-ottelu Kupittaan Marli Areenalla, johon TUTO Hockey kutsuu vieraaksi koulukiertueella mukana olleita peruskoulujen oppilaita.

TUTO School Camp -kiertue on tarkoitettu pääasiassa alakouluikäisille, mutta tänä vuonna kiertue pitää kokeilumielessä sisällään myös yläkouluja. Suurin osa kiertueen kouluista on TUTO-pelaajien omia kouluja, jossa he ovat käyneet joko ala- tai yläastetta.

Vasaramäen alakoulun liikuntalinja avasi kiertueen

TUTO School Camp -kiertue starttasi tänä aamuna Marli Areenalta, jossa Vasaramäen alakoulun liikuntalinjan kiekkoryhmä säntäsi jäälle jo aamuvarhain. TUTOn pelaajista Tuukka Pulliainen kävi aikoinaan ala-astetta juuri Vasaramäen koulussa. Tuke avusti opettaja Marko Mäenpäätä liikuntatunnin viennissä ja näytti esimerkkiä eri harjoitteissa nuorille pelaajan aluille. Tuke vierailee koulussa vielä vuodenvaihteen jälkeen kertomassa urheilun ja koulunkäynnin tärkeydestä ja siitä miten hänestä tuli ammattikiekkoilija.

Jos koulusi haluaa mukaan TUTO School Camp -kiertueelle, niin ilmoittautua voit TUTO Hockeyn toimistoon. Muutamia kouluja mahtuu vielä mukaan!

 

TUTOn School Camp -kiertue alkoi tänään Vasaramäen alakoulun aamujäillä. 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää