TUTO saa kapteeninsa takaisin: "Alkaa ylivoimakin toimia, kun saadaan Pärssinen maskiin"

TUTO Hockey – LeKi

Ke 11.2. klo 18.30

Marli Areena

Maajoukkuetauko on vietetty ja TUTO Hockey saa keskiviikkona Marli Areenalle vieraakseen LeKin Lempäälästä. Myös TUTO-kapteeni Timo Pärssinen on jättänyt loukkaantumisen taakseen ja on valmiina hyppäämään askiin.

”Pelihalut ovat olleet kovat jo pidemmän aikaa, se on ihan selvä asia. Varsinkin tässä iässä sitä pelaa aika paljon mieluummin kuin treenaa”, sanoo Pärssinen ottelun aattona.

TUTO on viettänyt miltei kahden viikon mittaisen tauon leväten ja osittain myös sairastellen, sillä joukkuetta on koetellut pienimuotoinen kuumeaalto. Pärssinen pelaa kuitenkin keskiviikkona Toni Jalon ja Aki Keinäsen ketjussa, jos kaikki kolme vain ovat terveitä.

”Nyt alkaa ylivoimakin toimia, kun saadaan Pärssinen maskiin”, päävalmentaja Ismo Lehkonen virnuilee.

”Suvereeni ryhmä”

Koko kauden kovaa treenanneelle turkulaisryhmälle tauko tuli erinomaiseen paikkaan.

”Veikkaan, että aika moni kaveri tarvitsikin pienen stressilevon, sillä ovat harjoitelleet tosi hyvin. Minulla on ollut kaikenlaisia joukkueita tässä matkan varrella, mutta kyllä tämä on ihan suvereeni ryhmä ollut harjoittelupuolen suhteen”, kehuu Lehkonen.

Timo Pärssisen mukaan lepo lupaa hyvää myös keskiviikkoa silmällä pitäen.

”Eiköhän aika paljon energiaa löydy sekä itseltä että muulta joukkueelta, kun tosiaan tuo 'Ikan' mainitsema huili tuohon tuli. Uskoisin, että energistä peliä on luvassa.”

Sairastupa tyhjenee

Vaikka pientä sairastelua TUTOn leirissä onkin, niin Pärssisen lisäksi sairastupa alkaa muutenkin tyhjentyä kauden tärkeimpien otteluiden lähestyessä.

Hannu Kuru on kuumeessa ja flunssa-aalto myllertää, mutta ei ole ongelmia saada pakistoa ja ketjustoa kasaan. Tuukka Pulliaisella, Oskari Lehtisellä ja Iikka Kangasniemellä kestää vielä tovi, mutta hyvässä vauhdissa ollaan. Edellä mainitut miehet ja Teemu Vuorisalo tulevat takaisin jollain aikajänteellä, mutta varmasti ennen pudotuspelejä”, Ika Lehkonen lupaa.

TUTO Hockey on Mestiksessä viidentenä ja LeKi sijalla kuusi. Joukkueiden välistä piste-eroa on viisi pistettä ja LeKi on pelannut kolme ottelua enemmän. Joukkueet ovat kuluvalla kaudella kohdanneet viisi kertaa ja voitot ovat TUTOlle 3-2.

Uusi Lähiöpeli-konsepti julki

Keskiviikon ottelussa TUTO kokeilee myös uutta Lähiöpeli-konseptia. Lähiöpelin ideana on tarjota lähiöissä asuville ihmisille mahdollisuus päästä matsiin, TUTOn ja lähiössä vaikuttavien yritysten yhteistyön avulla. Keskiviikon ensimmäinen Lähiöpeli on Raunistulan lähiöpeli.  

”Ensimmäiseksi lähiöksi valikoitui Raunistula ihan siitä syystä, että TUTOn toimistolla opintoihin liittyvää työharjoittelua tekevä TUTO-pelaaja Anton Kokkonen on kotoisin Raunistulan kulmilta”, kertoo TUTOn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

Kokkonen on hankkinut Raunistulan alueelta pieniä yrityksiä yhteistyöhön, käynyt paikallisessa koulussa sekä tehnyt yhteistyötä myös asukasyhdistyksen kanssa.

”Yritykset mahdollistavat lippuja jakamalla sen, että Raunistulan alueen asukkaille tarjoutuu tällainen spesiaalimahdollisuus päästä tähän otteluun. Jos konsepti vaikuttaa hyvältä, niin alamme järjestää näitä pikkuhiljaa lähiö kerrallaan”, Aavinen jatkaa.

Opiskelijabileet pystyyn

Keskiviikon TUTO-LeKi-ottelu on myös opiskelijamatsi, sillä opiskelijat pääsevät peliin haalarit päällä ja opiskelijakorttia näyttämällä ilmaiseksi.

”Tarkoituksena on järjestää oikein opiskelijabileet. Opiskelijoille on varattu yksityistilaisuus kaupungin puoleiseen päätyravintolaan, jossa on opiskelijahinnat. Tällä tavalla yritämme houkutella tulevaisuuden uusia katsojia ja päättäjiä viihtymään ja löytämään TUTOn voittava ja mielenkiintoinen jääkiekko”, päättää Aavinen.

TUTO-LeKi Kupittaan Marli Areenalla keskiviikkona 11.2. klo 18.30. Koska viime kotiottelusta tuli tappio, saa ottelulipulla tai kausikortilla ottaa kaverin mukaan ilmaiseksi! Otteluliput ennakkoon edullisemmin TÄSTÄ.

Seuraa heitä

#14 Antti Mäkilä, LeKi

25-vuotias hyökkääjä on pelannut LeKin paidassa tällä kaudella kaksi ottelua, joissa on syntynyt kolme tehopistettä. Mäkilä on mies, joka teki tammikuun lopussa kaksi maalia TUTOn verkkoon, kun LeKi voitti turkulaiset Lempäälässä maalein 3-2.

#27 Timo Pärssinen, TUTO Hockey

TUTOn kapteeni ei esittelyjä kaipaa. Teki ennen loukkaantumistaan 27 pelissä tehopisteet 15+16=31 ja on edelleen turkulaisryhmän sisäisessä pistepörssissä kolmantena Pulliaisen ja Keinäsen jälkeen. Äärimmäisen tärkeä paluu.

 

Kapteenin paluu.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää