TUTO ryösti suvereenilla esityksellä kotiedun itselleen

1. puolivälierä: Hokki – TUTO Hockey

1-6 (1-3, 0-1, 0-2)

Tilastot

Otteluvoitot: 0-1

TUTO Hockeyn ja Hokin ensimmäisessä puolivälieräkamppailussa oli vain yksi isäntä, kun TUTO ryösti kotiedun itselleen voittamalla Kajaanissa maalein 6-1.

Turkulaiset tulivat heti ensimmäisen erän alkuun ryminällä ja jo kymmenen minuutin pelin jälkeen peli oli Atte Sillanpään, Kalle Moision ja Mikko Laineen maaleilla TUTOlle 3-0. Vaikka Taneli Siikaluoma kavensikin tilanteeksi avauserässä vielä 1-3, ei TUTO antanut kotijoukkueen enää tehdä lisämaaleja. 

”Oltiin koko pelin ajan parempi joukkue. Siinä ensimmäisen erän lopussa tuli pieni herpaantuminen, mutta hyvä esitys ja voitto”, sanoi Sillanpää ottelun jälkeen.

Ottelun lopuista maaleista vastasi TUTO, joka iski kahdesti jopa alivoimalla Sillanpään ja Aki Juuselan toimesta. 1-5-maalin laukoi Rasmus Kulmala päätöserän puolessa välissä. Runkosarjassa neljä maalia iskenyt Sillanpää laukoi siis kaksi maalia heti ensimmäisessä pudotuspelissä.

”Sattui osumaan onneksi tärkeään paikkaan, en sen tarkemmin osaa sanoa mistä se johtui”, Sillanpää naureskeli.

TUTOn maalilla torjui jälleen tutun eleettömästi Kaapo Kähkönen, joka pysäytti tällä kertaa 24 Hokki-laukausta. Turkulaisten tehomiehinä häärivät kahden maalin Sillanpään lisäksi Mikko Laine (1+1) ja Timi Lahtinen (0+2).

”Laitetaan kunnon rummutus päälle”

TUTO oli voittanut Kajaanissa viimeksi vuonna 2013, joten ylivoimainen voitto tuli erinomaiseen saumaan ja ”lyhensi” yli 600:n kilometrin kotimatkaa melkoisesti. Puolivälieräsarja on nyt TUTOlle 1-0 ja perjantaina pelataan Turussa. 

”Todellakin hieno ryöstö täältä Kajaanista. Perjantaina Turussa on toivottavasti häkki täynnä ja laitetaan kunnon rummutus päälle”, sanoi illan TUTO-sankari Sillanpää.

”Jos me näin pelataan perjantainakin, niin Hokilla ei ole mitään mahdollisuuksia.”

Liput perjantain kotiotteluun voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää