TUTO pyrkii pysymään voittojen tiellä JYP-Akatemian kustannuksella

TUTO Hockey – JYP-Akatemia

Pe 2.10. klo 18.30

Marli Areena

TUTO otti keskiviikkona kauden ensimmäisen kolmen pisteen voiton, kun viime kauden mestari Jukurit kaatui Mikkelissä numeroin 2-0. TUTOn esitys oli molempiin suuntiin ehdottomasti kauden parasta ja kovan taistelun päätteeksi tulikin ansaittu palkinto.

”Vapauttava voitto pojille, mutta kyllähän mä tiesin, että jos pää kestää eikä hermoilla, tulee se ennemmin tai myöhemmin”, TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen kommentoi keskiviikon peliä.

”Sitten se oli vielä meidän arkkivihollista vastaan vieraskentällä, joten se teki siitä spesiaalin jutun”, jatkoi Lehkonen.

Keskiviikon ottelussa ratkaisijoiksi nousivat tutut nimet tältä kaudelta, kun Topi Taavitsainen-Hannu Kuru-Jasper Lindsten-ketju värkkäsi turkulaisten molemmat osumat. Lehkosella on selvä mielipide, miksi Kurun johtama ketju on niin pitelemätön.

”Fysiikka, luisteluvoima, liikkuminen, eikä pojilla ole minkäänlaisia estoja. Nämä pojat antavat palaa ja se on jääkiekkoa parhaimmillaan. Nautittava ketju seurata.”

Kotiyleisön edessä näytönpaikka

Kupittaalla kauden ensimmäinen kolmen pisteen voitto on vielä ottamatta. Perjantaina kotiyleisön edessä onkin oiva näytönpaikka kuitata viime viikolla tullut kotitappio RoKille.

”Menneisyyteen ei voi kauheasti vaikuttaa, vaikka kuinka haluaisi. Näen, että se peli kuitenkin poiki monta juttua”, Lehkonen sanoo. 

”Varsinkin maanantaina täällä hallilla käytiin herättävä kokoontuminen. Pelaajat pitivät aika pitkän palaverin keskenään ja näen, että siinä on jo viikonlopun aikana voiton siemenet kylvetty.”

JYP-Akatemia on aloittanut kauden pirteästi ja viidestä pelistä sillä on koossa kymmenen pistettä. Marli Areenalla nähdäänkin perjantaina varmasti nälkäinen vastustaja.

”Toivottavasti pelaa vähän samalla systeemillä kuin Jukurit, niin tulee vauhdikas ilta ja mennään päästä päähän.”

”Ihmisillä on kuitenkin alla raskas työviikko ja hallissa varmaan paljon porukkaa, joten toivottavasti he saisivat nauttia niin sanotun vauhdikkaan formula-pelin”, toivoo päävalmentaja.

Tehoja myös muilta ketjuilta

TUTO on ollut alkukaudella pitkälti yhden ketjun varassa, joten myös muilta ketjuilta odotetaan tehoja tulevissa otteluissa.

”Senttereiden kanssa oli palaveri ja vielä käydään pakkien kanssa palaveri, jotta saataisiin avauspeliin tietynlaista rentoutta.”

”Laitureiden osalta hyökkäysten päättäminen ja maalinedustapelaaminen ovat niitä lääkkeitä, joilla lähdetään junttaamaan”, Lehkonen kertoo TUTO-ryhmän pelin kehityskohteista.

TUTO Hockey – JYP-Akatemia Marli Areenalla perjantaina klo 18.30. Osta ennakkoliput TÄSTÄ ja tule kannustamaan TUTO voittoon!

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää