TUTO pelaa perjantaina Mestiksen kärkipaikasta

TUTO Hockey – Jokipojat

Pe 7.10.2016

Marli Areena

Kolmen ottelun vieraspeliputki on saatu näyttävästi päätökseen ja on aika palata kotikaukaloon. Perjantaina TUTO Hockey kohtaa joukon joensuulaisia, kun Jokipojat saapuu Turkuun. Tiedossa on tiukkaa vääntöä, sillä molemmat joukkueet edustavat sarjataulukon kärkikahinoissa.

Vieraskiertueelta kotiutettiin hieno ja varsin tarpeellinen pisterivi. Sama pelisuunta on tarkoitus pitää myös kotihallilla kovasta vastuksesta huolimatta.

”Jokipojissa on isoja, fyysisiä pakkeja. Peli tulee muutenkin olemaan todella fyysinen. Pitää valmistautua kamppailupelaamiseen”, pohtii TPS:n vuokramies Timi Lahtinen.

”Meidän pitää suoraviivaisesti mennä maalia kohti ja laukoa paljon. Sieltä tulee paikat ja sitä kautta maalit.”

Myös TUTOn kapteenilla on selvä suunnitelma joensuulaisten varalle.

”Otetaan tuossa hyvät verryttelyt. Varmasti saadaan Jokipojille hyvä paine kaukalossa päälle”, lupaa Anssi Virkki.

Voitolla kirkkaasti Mestiksen kärkeen

TUTOn sijoitus sarjataulukossa on tällä hetkellä toinen. Mikäli perjantaina saadaan pidettyä pisteet Turussa, nousee TUTO kirkkaasti koko Mestiksen johtoon.

”Sarjapisteet on tärkeitä. Meillä on joukkueena ollut koko ajan hyvä meininki sekä kopissa että jäällä”, toteaa Lahtinen avatessaan Mestis-kauden alkua.

Kotikaukalossa on olennaista, että joukkue pelaa omalla tasollaan. Perjantaina on jaossa houkuttavat kolme pistettä.

”Ollaan kotona pelattu hiukan ailahtelevasti, joten nyt pitää kyllä saada sellainen timanttinen esitys”, pohtii TUTO-kapteeni Virkki.

”Fanit möykkää ja muodostaa hyvän tunnelman. Se tuo aina lisäbuustia peliin. Pelataan omalla tasolla ja otetaan se kolme pistettä”, summaa Lahtinen paluuta kotikaukaloon.

TUTO Hockey – Jokipojat lyödään käyntiin Kupittaalla perjantaina klo 18.30. Vielä ehdit hankkia liput ennakkoon edullisemmin Ticketmasterin lippukaupoista tai vieläkin helpommin TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää