TUTO pelaa huomenna retropaidoissa

TUTO Hockey pelaa huomenna avauserän retropaidoissa, jotka on tehty varta vasten 90-vuotisjuhlaottelua varten. Paidat tulevat 1. erän jälkeen myyntiin fanituotekauppaan.

Juhlaottelun retropaita mukailee paitaa, joka oli TuTon käytössä 1990-luvun alkupuoliskosta aina kauteen 2011-12 saakka. Retropaidat ovat käytössä juhlaottelun avauserän, jonka jälkeen ne tuodaan fanituotekauppaan myyntiin. Paitojen hintao n 120 euroa / kpl.

 

Tapaa joukkue pelin jälkeen ja pyydä nimmari

Paitoihin on mahdollista pyytää nimmarit jo huomenna, sillä koko TUTOn joukkue tulee pelin jälkeen TUTO Hockey Hall of Legends -näyttelyn eteen tapaamaan kannattajia.

Erikoistarjouksia juhlaottelussa – Osta lippu keskiviikon peliin 5 €

Sunnuntain juhlaottelussa on erinomainen tilaisuus tehdä joululahjahankintoja, sillä Marli Areenan käytävällä on erillinen myyntipiste, josta voi ostaa seuraavia tuotteita:

Pääsylippu TUTO-Hermes peliin ke 18.12. 5 €
2 kpl vouchereita (voi käyttää vapaasti runkosarjassa) 25 €
TUTO-kortti 89 €
Koko kauden kausikortti (sis. runkosarjan+playoffit) 250 €
Joukkuekuva (A4 kehyksellä tai A3 julisteena) 10 €
 
Tarjoukset ovat voimassa vain juhlaottelussa Marli Areenan myyntipisteessä. Osa tuotteista tulee myyntiin myös verkkokauppaan, mutta hinta voi olla korkeampi siellä.
 
Keskiviikon (18.12.) TUTO-Hermes otteluun TUTO-korttilaiset ja kausikorttilaiset saavat lisäksi ottaa yhden kaverin ilmaiseksi mukaan.
 
Joukkuekuva on saatavissa juhlaottelussa A3-koon julisteena tai A4-kokoisena kehysten kera. Tarjolla on myös paljon muita hyviä lahjaideoita.
 
Marli Areenan myyntipiste sijaitsee Citymarketin ja Kupittaan puiston puoleisen päädyn kulmauksessa.
 
 

90-VUOTISJUHLAOTTELU SUNNUNTAINA (15.12.)

Huomisessa juhlaottelussa ovet aukaistaan poikkeuksellisesti jo klo 15.30. Ottelussa 800 ensimmäiselle on tarjolla kakkukahvit. Ottelu alkaa juhlaseremonioiden kera noin klo 16.45, joten tulethan paikalle ajoissa.
 
Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää