TUTO pelaa huomenna retropaidoissa

TUTO Hockey pelaa huomenna avauserän retropaidoissa, jotka on tehty varta vasten 90-vuotisjuhlaottelua varten. Paidat tulevat 1. erän jälkeen myyntiin fanituotekauppaan.

Juhlaottelun retropaita mukailee paitaa, joka oli TuTon käytössä 1990-luvun alkupuoliskosta aina kauteen 2011-12 saakka. Retropaidat ovat käytössä juhlaottelun avauserän, jonka jälkeen ne tuodaan fanituotekauppaan myyntiin. Paitojen hintao n 120 euroa / kpl.

 

Tapaa joukkue pelin jälkeen ja pyydä nimmari

Paitoihin on mahdollista pyytää nimmarit jo huomenna, sillä koko TUTOn joukkue tulee pelin jälkeen TUTO Hockey Hall of Legends -näyttelyn eteen tapaamaan kannattajia.

Erikoistarjouksia juhlaottelussa – Osta lippu keskiviikon peliin 5 €

Sunnuntain juhlaottelussa on erinomainen tilaisuus tehdä joululahjahankintoja, sillä Marli Areenan käytävällä on erillinen myyntipiste, josta voi ostaa seuraavia tuotteita:

Pääsylippu TUTO-Hermes peliin ke 18.12. 5 €
2 kpl vouchereita (voi käyttää vapaasti runkosarjassa) 25 €
TUTO-kortti 89 €
Koko kauden kausikortti (sis. runkosarjan+playoffit) 250 €
Joukkuekuva (A4 kehyksellä tai A3 julisteena) 10 €
 
Tarjoukset ovat voimassa vain juhlaottelussa Marli Areenan myyntipisteessä. Osa tuotteista tulee myyntiin myös verkkokauppaan, mutta hinta voi olla korkeampi siellä.
 
Keskiviikon (18.12.) TUTO-Hermes otteluun TUTO-korttilaiset ja kausikorttilaiset saavat lisäksi ottaa yhden kaverin ilmaiseksi mukaan.
 
Joukkuekuva on saatavissa juhlaottelussa A3-koon julisteena tai A4-kokoisena kehysten kera. Tarjolla on myös paljon muita hyviä lahjaideoita.
 
Marli Areenan myyntipiste sijaitsee Citymarketin ja Kupittaan puiston puoleisen päädyn kulmauksessa.
 
 

90-VUOTISJUHLAOTTELU SUNNUNTAINA (15.12.)

Huomisessa juhlaottelussa ovet aukaistaan poikkeuksellisesti jo klo 15.30. Ottelussa 800 ensimmäiselle on tarjolla kakkukahvit. Ottelu alkaa juhlaseremonioiden kera noin klo 16.45, joten tulethan paikalle ajoissa.
 
Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää