TuTo palkitsee juniorijoukkueiden esimerkillisiä pelaajia

Kuva: Hannu Tuominen

Keskiviikon ottelussa nähtiin palkitsemia TuTon toimesta. Alla kuulutettu teksti arvoista ja urheilusta, sekä ajatuksia palkintojen takaa.

Elämässä voi saavuttaa paljon, jos on lahjakas tai kova tekemään töitä. Yleensä huipulle pääsyyn tarvitaan molempia. Niin voitetaan ja niin saadaan palkintoja. Mutta elämässä on vielä tärkeämpiä asioita ja parhaimmillaan ne näkyvät myös urheilumaailmassa. On sääntöjä, joita ei ole kirjoitettu virallisiin vaatimuksiin. On arvoja, joita noudattamalla urheilu saa syvemmän olemuksen.

Arvot ovat tärkeässä roolissa TuTon toiminnassa. Meidän seurassamme on erityisen tärkeää, että jokainen lapsi saa liikkua. Kuten TuTon tukirahaston slogan kuuluu, ”koska liikunta on jokaisen lapsen oikeus”. Jokaisella lapsella tulee olla tasa-arvoinen mahdollisuus harrastaa liikuntaa ja siksi pyrimmekin tarjoamaan eri tasoisia ryhmiä eri lajeissa sekä tukemaan vähävaraisia perheitä taloudellisesti. Alle kouluikäisten harrastaminen on meillä maksutonta. Tasa-arvon lisäksi tärkeimpiä arvojamme ovat oikeudenmukaisuus, reiluus ja rehellisyys sekä kiusaamisen ja syrjinnän ehkäisy. Näiden arvojen tulisi toteutua paitsi harrastustoiminnassa myös elämässä kenttien, salien ja kilparatojen ulkopuolella. Urheiluseuratoiminta valmistaa lapsia paitsi liikunnallisiin suorituksiin, myös elämään.

Meidän aikuisten tehtävä on valmentaa lapsia toimimaan niin, että kaikilla ympärillä olisi hyvä olla. Ja on ok, että lapset tekevät virheitä, niin tekevät aikuisetkin. Mutta silloin, kun joukkueista löytyy pelaajia, jotka osoittavat erityisen kypsää ja empaattista asennetta muita kohtaan, tulee heitä rohkaista jatkamaan samaa läpi elämän. He tuovat valoa, jota ilman urheilu ei olisi inhimillistä ja koskettavaa. He luovat joukkueisiinsa hyvää henkeä, jossa jokainen saa olla oma itsensä. Heidän ei tarvitse seistä voittajien joukossa ollakseen sankareita.

Haluammekin kiinnittää erityistä huomiota niihin pelaajiin, jotka omalla esimerkillään rohkaisevat muitakin toimimaan reilusti ja oikeudenmukaisesti toisia kohtaan. Siksi haluammekin antaa yhdelle pelaajalle jokaisesta joukkueesta Teamplayer -palkinnon.

TuTo-joukkueiden palkittavat pelaajat:

U20                     Santeri Virta

U19                     Roope Hvitfelt

U18SM.               Roope Soini

U18Mestis           Rasmus Kukko

U17                     Revo Kuivjögi

U16SM                Kasper Stenfors

U16Mestis          Alex Rantala

U15AAA              Niko Mikkola

U15AA                Eelis Järvenpää

U14AAA             Rasmus Fagerström

U14AA                Matias Eloranta

U13AAA             Joel Sjöstrand

U13AA                Eetu Lehti

U13 Akatemia     Oliver Sipilä

U12                     Neoh Engblom

U12 Akatemia     Remu Hautamäki

U11                     Elias Rintanen

U10                     Voitto Hellsten

U9                       Otto Niemi

U8                       Luca Kilpinen

U7                       Mikael Mäkitalo

Ringette D           Laura Rousku

Ringette E           Kerttu Hurme

Ringette F           Liine Koski

Onnea palkituille!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää