TUTO palkitsee aktiivisen kannattajan finaalilipuilla

Yhteisöllisyys on TUTO Hockeylle äärimmäisen tärkeä arvo. Yksi parhaista keinoista yhteisöllisyyden luomiseen on avoin, asiallinen ja aktiivinen keskustelu. Sen vuoksi TUTO haluaa palkita yhden aktiivisen kannattajansa, joka täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit keskustellessaan TUTOsta sosiaalisessa mediassa.

Kannattajien sosiaalisessa mediassa käymät keskustelut ja heidän kommenttinsa ovat TUTO Hockeylle ensiarvoisen tärkeitä kehitysideoiden lähteitä. Arvokkaimmillaan kommentit ovat silloin, kun ne tulevat aktiivisen ja hyvähenkisen keskustelun seurauksena, luoden samalla TUTO-yhteisöstä entistä tiiviimmän perheen.

TUTO-kannattaja Teppo Toiviainen on jo pidemmän aikaa ollut yksi aktiivisimmista TUTOn sosiaalisen median päivitysten kommentoijista. Hänen kommenttinsa ja päivityksensä ovat aina sisällöltään asiallisia, rakentavia, kannustavia ja hyvähenkisiä.

Kiitoksena aktiivisuudestaan TUTO palkitsee Toiviaisen pääsylipulla jokaiseen finaalisarjan kotiotteluun. Samalla TUTO haluaa toteuttaa kyseisen kannattajan haaveen, jonka hän esitti eräässä Facebook-postauksessamme.

”Olis kivaa nähdä Turussa finaalipelejä pitkästä aikaa. En ole ikinä ollut TUTOn finaalisarjaa katsomassa, saatikka pytyn voittamista, jos nyt ei lasketa vanhoja Liiga-karsinnan nousuja ja Suomen Cupin voittoa mukaan.”
 

Keskustellaan sosiaalisessa mediassa aktiivisesti ja hyvähenkisesti, ja luodaan tästä #Yhdessä kaupungin värikkäin lätkäkevät!
 

Mestiksen finaalikarnevaali rantautuu Marli Areenalle tulevana sunnuntaina (8.4.) 10 vuoden tauon jälkeen! Edullisemmat ennakkoliput klo 17:00 alkavaan matsiin voit hankkia TÄSTÄ!


 

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää