TUTO palkitsee aktiivisen kannattajan finaalilipuilla

Yhteisöllisyys on TUTO Hockeylle äärimmäisen tärkeä arvo. Yksi parhaista keinoista yhteisöllisyyden luomiseen on avoin, asiallinen ja aktiivinen keskustelu. Sen vuoksi TUTO haluaa palkita yhden aktiivisen kannattajansa, joka täyttää kaikki edellä mainitut kriteerit keskustellessaan TUTOsta sosiaalisessa mediassa.

Kannattajien sosiaalisessa mediassa käymät keskustelut ja heidän kommenttinsa ovat TUTO Hockeylle ensiarvoisen tärkeitä kehitysideoiden lähteitä. Arvokkaimmillaan kommentit ovat silloin, kun ne tulevat aktiivisen ja hyvähenkisen keskustelun seurauksena, luoden samalla TUTO-yhteisöstä entistä tiiviimmän perheen.

TUTO-kannattaja Teppo Toiviainen on jo pidemmän aikaa ollut yksi aktiivisimmista TUTOn sosiaalisen median päivitysten kommentoijista. Hänen kommenttinsa ja päivityksensä ovat aina sisällöltään asiallisia, rakentavia, kannustavia ja hyvähenkisiä.

Kiitoksena aktiivisuudestaan TUTO palkitsee Toiviaisen pääsylipulla jokaiseen finaalisarjan kotiotteluun. Samalla TUTO haluaa toteuttaa kyseisen kannattajan haaveen, jonka hän esitti eräässä Facebook-postauksessamme.

”Olis kivaa nähdä Turussa finaalipelejä pitkästä aikaa. En ole ikinä ollut TUTOn finaalisarjaa katsomassa, saatikka pytyn voittamista, jos nyt ei lasketa vanhoja Liiga-karsinnan nousuja ja Suomen Cupin voittoa mukaan.”
 

Keskustellaan sosiaalisessa mediassa aktiivisesti ja hyvähenkisesti, ja luodaan tästä #Yhdessä kaupungin värikkäin lätkäkevät!
 

Mestiksen finaalikarnevaali rantautuu Marli Areenalle tulevana sunnuntaina (8.4.) 10 vuoden tauon jälkeen! Edullisemmat ennakkoliput klo 17:00 alkavaan matsiin voit hankkia TÄSTÄ!


 

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää