TUTO palasi voittojen tielle Tikkurilassa

Perjantai-illan trilleri Tikkurilassa ratkesi jatkoajalla TUTOn voittoon. Ottelu päättyi maalein 3-4. Ratkaisun niittasi Lassi Kokkala (2+1) ylivoimalla ajassa 61:25.

TUTO sai hyvän alun peliin ja tasan viiden minuutin kohdalla Juho Mäkelä laukoi tarkasti kiekon ohi Kiekko-Vantaa maalivahti Waltteri Ignatjewin. Syöttöpisteet molemmille Mäkisen veljekselle. Reilu neljä minuuttia myöhemmin Lassi Kokkala iski illan ensimmäisen osumansa ja myös Mikke Levo onnistui maalinteossa avauserän aikana.

Kahden seuraavan erän aikana kotijoukkue onnistui punnertamaan ottelun tasoihin ja jälleen mentiin perjantai-illan jatkoille Tikkurilan Trio Areenalla. Jatkoaikaa ehdittiin pelata 20 sek. kun Kiekko-Vantaan Joona Monto joutui rikkomaan jäähyn arvoisesti. Ajassa 61:25 Lassi Kokkala viimeisteli tyylikkäästi voittomaalin Niko Ahoniemen ja Mikke Levon esityöstä.

Julius Pohjanoksalle TUTO-maalilla 25 torjuntaa (9+8+8+0).

Kuva: Shaun Duncan

Videolla TUTOn maalit ottelusta:

Kuuntele ottelun ratkaisseen Lassi Kokkalan haastattelu pelin jälkeen:

Kommentit pelistä TUTOn päävalmentaja Miika Elomolta sekä Kiekko-Vantaan valmentaja Tony Virralta:

TUTOn kausi jatkuu lauantaina kotiottelulla LeKiä vastaan. Ottelu on S-Etuottelu, johon saat vihreää korttia näyttämällä kaksi lippua yhden hinnalla. Etu voimassa ennakkoon Turun alueen Prismoissa, sekä Wiklundilla ja ottelupäivänä Marli Areenan lipunmyynnissä. Ennakkoliput löydät klikkamalla alla olevaa mainoskuvaa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää