TUTO palaa tositoimiin joulutauolta: "Odotan, että tulee energinen ja hyvä peli"

TUTO Hockey – LeKi

Su 28.12. klo 17.00

Marli Areena

Sunnuntaina TUTO Hockeyn vieraaksi Marli Areenalle saapuu LeKi Lempäälästä. Joulutauko tuli TUTOlle hyvään paikkaan ja nyt joukkue on jälleen valmis jatkamaan tietään kohti menestyksekästä kevättä.

”Meille tauko tuli hyvään aikaan, että pojat saivat viettää perheidensä ja tuttaviensa kanssa aikaa. Eilen oli vapaaehtoiset treenit ja tänään mentiin jo aika haipakkaa. Hyvän ja raikkaan näköistä on joukkueen meno, odotan, että tulee energinen ja hyvä peli”, sanoi TUTOn Ismo Lehkonen ottelun aattona.

Hyökkääjä Anton Kokkosen mukaan teki hyvää, kun sai muutamaksi päiväksi hieman muuta ajateltavaa jääkiekon ulkopuolelta.

”Ihan perinteinen joulu tuli vietettyä Turussa perheen ja sukulaisten kanssa. On tehnyt ihan hyvää pääkopallekin, kun sai olla muutaman päivän poissa hallilta ja vähän rauhoittua.”

25-vuotias TUTO-kasvatti on tehnyt kuluvalla kaudella 19 ottelussa tehot 2+3=5.

”Oma pelaaminen on ollut aikalailla sellaista mitä odottikin. Paljon on tietenkin parannettavaa ja jos pelaamista saisi hieman tehokkaammaksi, niin pystyisi silläkin tavalla auttamaan joukkuetta”, Kokkonen kertoo.

Sunnuntaina vastaan asettuva LeKi on Mestiksessä seitsemäntenä, kun kotijoukkue TUTOn sarjasijoitus on neljäs. Joukkueet ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kolmesti ja joka kerta on turkulaisryhmä poistunut kaukalosta voittajana.

”Tiedetään aika hyvin, millaista peliä LeKi haluaa pelata ja meille se on ihan hyvä pelillinen haaste”, päättää Ismo Lehkonen.

Seuraa heitä

#35 Kimmo Meriläinen, TUTO Hockey

Kaapo Kähkösen edustaessa Suomea alle 20-vuotiaiden MM-kisoissa Kanadassa, on 21-vuotiaalla Meriläisellä erinomainen näyttöpaikka. Viimeisessä ottelussa ennen joulutaukoa Meriläinen pelasi jo hienosti, kun TUTO voitti Peliitat voittolaukauskilpailun jälkeen 2-1.

LeKin koko joukkue

Lempääläläisten kokoonpano on aina yllätys, sillä liigajoukkueiden Tapparan ja Ilveksen farmina toimiva seura pelaa eri miehistöllä lähes joka ottelun. Vasta ottelupäivänä selviää varmasti, millaisia apuja LeKi Liigan puolelta saa. 

Ottelu alkaa Marli Areenalla sunnuntaina klo 17.00. Vältä jonottaminen ja osta edullisemmat ennakkoliput TÄSTÄ!

 

Anton Kokkonen odottaa itseltään enemmän tehoja.

Jaa eteenpäin:

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää

Pukukoppimyyjäiset järjestetään  lauantaina 13.4. TUTOn u20-joukkueen kauden viimeisen kotiottelun yhteydessä Mestis-joukkueen pukukopissa kello 15-16 välillä! Myynnissä...

Lue lisää

TUTOn toimitusjohtaja Kimmo Hollménin kiitokset kaudesta 2023-2024 364 päivää sitten astelin ensimmäisen kerran TUTO Hockeyn toimistolle...

Lue lisää