TUTO palaa kotiyleisön eteen – vastaan viime kauden mestari Jukurit

TUTO Hockey – Jukurit

Ke 28.10. klo 18.30

Marli Areena

TUTO palaa kotiyleisön eteen kolmen vieraspelin jälkeen, kun keskiviikkona vastaan asettuu viime kauden mestari Jukurit.

Raskaalta kolmen pelin vieraskiertueelta tuomisina oli kaksi voittoa. Viime lauantaina Kokkolassa Hermes oli vahvempi numeroin 8-3, joten TUTO hakee paluuta voittojen tielle keskiviikkona Marli Areenalla.

”Äärimmäisyyksiin viedyt olosuhteet ja kilometrit, yhdeksän erää ja jatkoerä. Sellainen paketti, jonka jokainen valmentaja haluaa omalle joukkueelleen”, kommentoi Ismo Lehkonen raskasta vieraskiertuetta.

”Kun pelaajat viedään henkisesti ja fyysisesti ihan limitille, niin siinä nähdään ketkä pystyvät ja ketkä ei. Olen äärimmäisen tyytyväinen koko reissun antiin”, Lehkonen kiteytti matkaa.

Keskiviikkona testi Kupittaalla on todella maukas, sillä vastaan asettuu viime kauden mestari ja ensi kaudeksi Liigaan nouseva Jukurit.

”Siinä on kaksi sellaista joukkuetta, joille minimivaatimus on pelata sijoista 1-2.”

”Kaksi joukkuetta, joissa pelaajat ovat kovassa stressitilanteessa, koska voittoja pitää tulla ja vielä suurinumeroisesti. Siinä mielessä tulossa on todella mielenkiintoinen peli”, toteaa Lehkonen.

”Tulee varmasti värikäs peli”

Läpi kauden Kupittaalla on nähty vauhdikkaita ja jännittäviä otteluita. Lehkonen odottaa myös keskiviikon pelistä mielenkiintoista kohtaamista.

”Meillä on määrättyjä asioita, jotka ovat vuotaneet ja nyt katsotaan, miten ne on saatu tukittua.”

Jukurit on esiintynyt pirteästi viime aikoina ja joukkueella on kuuteen viime peliin viisi voittoa. Joukkueiden ensimmäisen keskinäisen pelin tällä kaudella vei nimiinsä TUTO, kun syyskuun lopussa Mikkelissä Jukurit kaatui numeroin 2-0.

”Uskoisin, että jos on samanlainen peli kuin Mikkelissä, niin se kumpi pystyy käyttämään momentuminsa hyväksi voittaa ottelun. Tulee varmasti jälleen värikäs ottelu”, ennakoi TUTOn päävalmentaja.

Lehkonen odottaa keskiviikkona jokaiselta ketjulta vahvaa esitystä, jotta voitto irtoaisi.

”Neljä ketjua, jotka pystyvät pelaamaan meidän vauhtipeliä ja ennen kaikkea kiekon kanssa tunnistettaisiin rytmejä, jotta peli ei mene puskemiseksi”, Lehkonen sanoo.

”Keskiviikkona on sen verran kova haaste, että on pystyttävä käyttämään neljän ketjun rotaatiota. Kaikkien pelaajien pitää pystyä ottamaan tämä haaste vastaan, minkä peli tuo huomenna tullessaan”, Lehkonen ennakoi Jukurit-peliä.

Puolustaja Jere Sneck palaa Jukurit-ottelussa TUTOn kokoonpanoon ja pelaa Turussa toistaiseksi lainalla Helsingin Jokereista.

TUTO Hockey – Jukurit Marli Areenalla keskiviikkona klo 18.30 Osta liput ennakkoon! 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää