TUTO palaa kotiin!

TUTO Hockey pelaa viimeiset harjoitusottelunsa ensi viikolla, kun se kohtaa kahdesti KeuPan. Keskiviikkona on vuorossa syksyn ensimmäinen kotipeli Marli Areenalla.

TUTO Hockey teki tämän viikon aikana muutaman muutoksen harjoitusottelukalenteriinsa. Uusina otteluina ohjelmaan tulivat kohtaamiset KeuPa HT:ta vastaan. Joukkueet kohtaavat kahdesti ensi viikon aikana. Ensimmäinen kohtaaminen on Marli Areenalla keskiviikkona (18.9.). toistamiseen joukkueet iskevät yhteen seuraavana päivänä (to 19.9.) Keuruulla.

Harjoitusottelu

TUTO Hockey – KeuPa HT

Marli Areenalla  keskiviikkona (18.9.) klo 18.30

Osta liput

 

Perjantain harjoituspeli peruttu

Alun perin perjantaille kaavailtu harjoitusottelu K-Vantaata vastaan on peruttu. Peruutus tuli ajankohtaiseksi, kun KeuPaa vastaan pelattavat harjoitusottelut vahvistuivat. Samaan aikaan K-Vantaa oli vielä mukana Suomen Cupin jatkopeleissä.

TUTO Hockeyn päävalmentaja Antti Virtanen oli tyytyväinen harjoitusotteluiden vahvistuttua.

”Suomen Cupin otteluiden jälkeen oli selvää, että tarvitsemme vähintään kaksi harjoituspeliä ennen kauden alkua. KeuPa HT otti meihin yhteyttä ja ilmoitti halukkuutensa harjoituspeleihin. Meille sopi mainiosti tuplaottelut heitä vastaan, onhan kyseessä kahden viime kauden finalisti, joten pääsemme mittaamaan tasomme kovaa vastustajaa vastaan. Pelipäiviksi sovimme keskiviikon ja torstain. Samalla päädyimme peruuttamaan perjantaille suunnitellun harjoitusottelun, sillä kolme peräkkäistä pelipäivää tässä kohtaa olisi aiheuttanut liian kovan rasituksen joukkueelle. KeuPa-otteluista sovittiin jo viikolla, kun K-Vantaalla oli vielä pelit kesken Suomen Cupissa.”

Runkosarjan liput myynnissä nyt

TUTO Hockeyn Mestis-kausi käynnistyy perjantaina 27.9. Tikkurilassa K-Vantaata vastaan. Ensimmäinen kotipeli on vuorossa lauantaina 28.9. klo 19.00, kun vantaalaiset tulevat puolestaan vierailulle Marli Areenalle. Tähän ja muihin Mestiksen runkosarjan kotiotteluihin voi nyt ostaa myös irtolippuja. Kaikki kauden pelit ja ostolinkit löydät täältä.

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää