TUTO päättää härkäviikon Marli Areenalla – Liput vain 10 €

TUTOn kolmen ottelun viikko saa päätöksensä lauantaina, kun Marli Areenalle saapuu vieraaksi K-Vantaa. Dynaamisen lippuhinnoittelukokeilun ansiosta aikuisten lippu maksaa vain 10 euroa, koska edellisessä ottelussa oli 1813 katsojaa.

Kaukalossa vastaan asettuu viime aikoina kovin tutuksi tullut vastustaja, kun Vantaan lohipaidat saapuvat Marli Areenalle kolmannen kerran vajaan kuukauden sisällä. Aiempien kohtaamisten pohjalta on helppo ennustaa, että tulossa on viihdyttävä, vauhdikas ja tunteikas ottelu myös lauantaina.

”Varmasti tulee vauhdikas ja viihdyttävä ottelu”

TUTOn kapteeni Anssi Virkki ja pistepörssin johtaja Tuukka Pulliainen ehtivät käymään lyhyesti läpi alku kautta sekä lauantain kohtaamista K-Vantaata vastaan.  Lauantain osalta herrojen ajatukset olivat yhtenevät.

– Voittoa lähdetään hakemaan, ei tässä muuta ajatusta otteluun liittyen ole, kommentoi Pulliainen.

– Lauantain ottelu K-Vantaata vastaan on viikon kolmas pelimme. Se asettaa tietynlaisia haasteita, mutta onneksi olemme hyvä kuntonen joukkue, joten ei se mitään tule ratkaisemaan. Ottelusta tulee varmasti vauhdikas ja viihdyttävä, kun päästään taas kotiluolaan, kommentoi puolestaan Virkki.

TUTO saa lauantain ottelussa takaisin kokoonpanoonsa armoitetun maalintekijänsä Aki Keinäsen, joka huilaa viikolla pelattavat vieraspelit viime lauantain tapahtumista saamansa pelikiellon vuoksi. Pulliaisella on jo pelikirja rakennettu lauantaille Keinäsen paluuta varten.

– Keinänen on ainakin hyvin huilannut, joten eiköhän sillä virtaa riitä. Yritetään pelata sille kiekkoa maalipaikoille, niin eiköhän se jokusen maalin tee.

Tavoitteet keväässä, parannettavaa on jokaisella

Mestiksen pistepörssiä johtava Pulliainen on ollut tehojen valossa sarjan kirkkain tähti alkukaudesta. Huimista tehoista huolimatta TUTOn kultakypärä löytää vielä parannettavaa.

– Alkukausi ei ole kyllä ollut niin hyvä kuin olisi voinut olla. Otteet on ollut liian ailahtelevia. Pisteitä on kyllä tullut, mutta se ei kerro koko kuvaa, kuten ei yleensäkään. Parannettavaa on sekä itselläni että kaikilla muillakin.

Kesällä TUTOn vahvuuteen liittynyt Anssi Virkki nimettiin heti avauskaudella joukkueen kapteeniksi. Hyvin uuteen kotikaupunkiinsa kotiutunut Virkki kaipaa Pulliaisen tavoin joukkueen otteisiin tasaisuutta.  

– Pelit ovat kulkeneet ainakin vaihtelevasti. Välillä mennään hyvin ja välillä mennään vähän vähemmän hyvin.  Toivottavasti kuitenkin saadaan jonkinlaista tasaisuutta otteisiin. Tietysti tähtäin on keväässä, mutta olisihan se hauska voittaa välillä näin kesken kaudenkin.


Ottaako TUTO lohipaitojen kustannuksella ensiaskeleet nousujohteiselle ja tasaisemmalle tielle?

TUTO-K-Vantaa Marli Areenalla lauantaina 22.11. klo 17.00. Aikuisten liput nyt VAIN 10 EUROA. Osta lippusi ennakkoon Lippupisteen ennakkomyyntipaikoista tai tästä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää