TUTO otti kotiedun takaisin itselleen

2. puolivälierä: LeKi – TUTO Hockey

0-2 (0-1, 0-0, 0-1)

Tilastot

Otteluvoitot: 1-1

Keskiviikkona yllättävän kotitappion ensimmäisessä puolivälierässä kärsinyt TUTO Hockey ei enää perjantaina antanut LeKin yllättää itseään. Turkulaisryhmä matkusti Lempäälään ja kaivoi Kaapo Kähkösen nollapelin siivittämänä kotiedun takaisin itselleen maalein 0-2.

”Keskiviikon tappion jälkeen kaivettiin aika syvältä tuota meidän pelillistä identiteettiä. Silloin oli työmäärä aika kaukana vaaditusta ja nyt näkyi paljon enemmän jalkoja ja tunnetta, kuten playoffeissa pitääkin olla”, sanoi TUTO-valmentaja Hermanni Vidman ottelun jälkeen.

TUTO pelasikin kurinalaisesti ja meni ajassa 6:50 johtoon Mikko Lehtosen kauden avausosumalla. Lehtosen maali oli ylivoimamaali.

Jalolta kauden kaunein syöttö

Toisessa erässä kotijoukkue LeKi pääsi paremmin peliin mukaan, kun TUTOlle vihellettiin kolme kahden minuutin jäähyä. 32 kertaa ottelussa torjunut Kähkönen oli maalillaan kuitenkin eleetön, eikä antanut lempääläisten yllättää itseään.

Kolmannessa erässä TUTO otti jälleen kuskin paikan itselleen ja Mikko Laine ratkaisi pelin ajassa 44:56. Syötön Laineen maaliin tarjoili upeasti Toni Jalo, jolla tuntui olevan tilanteessa silmät selässään.

”Tämä peli oli hyvä vastaus joukkueelta. Huomenna kun pidetään luisteluvoima ja työmäärä vähintään samalla tasolla kuin tänään, niin hyvä tulee”, Vidman uskoi.

TUTO Hockey ja LeKi kohtaavat Marli Areenalla lauantaina klo 17. Hanki ennakkoon edullisemmat matsiliput TÄSTÄ ja tule kannustamaan TUTO johtoon ottelusarjassa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää