TUTO on vahvasti mukana Pekka Hyysalon FightBack Runilla

TUTO Hockeyn pelaajat, toimisto ja kannattajat osallistuvat lauantaina vuoden positiivisimman suomalaisen, Pekka Hyysalon, FightBack Runille. TUTO auttaa myös liikuntarajoitteisia kannattajiaan osallistumaan tapahtumaan.

Pekka Hyysalo menetti vuonna 2010 lasketteluonnettomuudessa liikuntakykynsä täysin, mutta nyt hän haastaa suomalaiset nousemaan nojatuoleistaan ja ottamaan askeleen kohti aktiivisempaa elämää FightBack Runin innoittamana. TUTO osallistuu tapahtumaan joukkueena ja ottaa mukaan liikuntarajoitteisia kannattajiaan.

”On kyllä erittäin hieno ele, että TUTO ottaa liikuntarajoitteisia mukaan. Oon huomannut, miten paljon siistimpää mulla itelläni on ollu nyt, kun pystyy liikkumaan. Jos ne ketkä ovat lähdössä mukaan eivät pysty itse liikkumaan tuolla tavalla, niin on ihan pirun hieno tempaus ottaa heidät mukaan hölköttelemään”, Pekka Hyysalo sanoo.

TUTOn toimitusjohtajan Dani Aavisen mukaan liikuntarajoitteisia kannattajia on FightBack Runille ilmoittautunut neljä, kun 10 mahtuu mukaan.

”Toivotaan, että vielä muutama liikuntarajoitteinen kannattaja lähtisi rohkeasti meidän mukaan, niin saataisiin siitä hieno tapahtuma niiltäkin osin”, toivoo Aavinen.

TUTOn ideana on, että pelaajat auttavat tarvittaessa liikuntarajoitteisia kannattajia niin, että kaikki pääsevät FightBack Runin alusta loppuun. TUTO-hyökkääjä Oskari Lehtinen lähtee hyvillä fiiliksillä mukaan tapahtumaan.

”Hyvillä fiiliksillä lähdetään, vaikkei sitä vielä ole oikein ehtinyt miettimään, kun on ollut pelejä. Kiva päästä mukaan tällaiseen tempaukseen”, Lehtinen kertoo.

Todellinen FightBack Run

Hyysalon omat viimeistelytreenit FightBack Runia silmällä pitäen eivät ole sujuneet täysin ilman vastoinkäymisiä.

”Olin vähän kipeänä viime viikon ja siinä ei tullut treenattua. Tällä viikolla on nyt mennyt sairauden jäljiltä vielä vähän tahmeasti. Näkisin, että se on tosiaan 'FightBack Run'”, Pekka hymyilee.

Pekan mukaan tapahtumaan odotetaan vähintään 600 ja enintään peräti 5000 osallistujaa. 

”Siihen on vedetty se raja, että enempää ei toivottavasti tule”, nauraa Hyysalo.

TUTO Hockey haastoi FightBack Runille yhteistyökumppaniensa ja kannattajiensa lisäksi myös HC TPS:n, FC TPS:n ja FC Interin.

”Haluamme omalla esimerkillämme kannustaa kaikkia meidän yhteistyökumppaneita ja TUTOn faneja lähtemään mukaan FightBack Runille lauantaina. TUTOn joukkue, toimisto ja kannattajat juoksevat siellä yhtenä perheenä”, Dani Aavinen päättää.

FightBack Run starttaa Turun Suurtorilta lauantaina 6.9.2014 klo 14.30. Ensimmäisenä vuonna matka alkaa pienin askelin, vain 2600 metrin mittaisena rutistuksena. Se kasvaa kuitenkin vuosi vuodelta yhdessä Pekan ja matkaan lähteneiden juoksijoiden kunnon kohetessa. Pekan tavoitteena on juosta maraton seuraavan viiden vuoden sisällä.

 

Ilmoittaudu mukaan FightBack Runille! Aikaa perjantaihin klo 22 asti.

TUTO pelaa tänään klo 18.30 Marli Areenalla viimeisen harjoitusottelunsa ennen kauden alkua, kun Turkuun saapuu K-Vantaa. Osta liput TÄSTÄ!

 

Mm. Oskari Lehtinen, Pekka Hyysalo ja Petri Meri juoksevat lauantaina FightBack Runin.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää