TUTO-nuttuun puolustaja Espoosta!

Jesse Vuorela liittyy TUTOn remmiin Kiekko-Espoon riveistä. Tämä nuori puolustaja on urallaan edustanut Espoon joukkueita, mutta nyt on pojan aika muuttaa Turkuun!

Virtanen kommentoi ukkoa puolustajaa seuraavasti: ”Kaikki keneltä kysyny, ni on sanonu et iso potenttiaali. Viime kausi oli vaikea intin takia ja minuutit jäi pieneks Espoon puolustuksessa. Kaikki eväät on nousta sarjan kärkipakiks ja siihen aijotaan antaa reilu mahdollisuus. Iso kesä edessä.”


Jesse on nuori, todella potentiaalinen rightin puolustaja Espoosta, jolla on tavoitteet korkealla. Viime kaudella jäi osittain myös armeijan vuoksi pieneen rooliin kovassa Kiekko-Espoon puolustuksessa. Hyvä ja rauhallinen kiekolla, tasapainoinen luistelija ja urheilullinen pelaaja. Tyyppinä sopii hyvin meidän tavoitteelliseen ryhmään. Vastuun myötä tulee ottamaan isoja kehitysaskeleita kauden aikana” jatkaa Virpiö.

Tervetuloa Turkuun Jesse!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää