TUTO nousi voittoon kolmen maalin takaa

KeuPa HT – TUTO Hockey 

5-6 JA (4-1, 0-2, 1-2, 0-1)

Tilastot

TUTO Hockey nappasi lauantaina viikonlopun toisen voittonsa, kun se kaatoi KeuPa HT:n Keuruulla jatkoajan jälkeen maalein 6-5. Ratkaisumaalin teki tällä kertaa Aki Keinänen, joka harhautti KeuPa-maalivahti Antti Karjalaisen upeasti ja siirsi kiekon tyhjään häkkiin.

Ottelu oli jälleen TUTOn kaudelle tyypillinen ja tapahtumia riitti, joten yleisö varmasti nautti näkemästään.

”Hyvä, että yleisö tykkää. Eikö tätä yleisölle tehdä”, sanoi ottelun ratkaissut Keinänen ottelun jälkeen.

Keuruun jääpalatsi näki tällä kertaa muun muassa 11 maalia ja kaksi maalivahdinvaihdosta – molemmat TUTOn toimesta. Ottelu oli nimittäin avauserän jälkeen kotijoukkueelle jo 4-1 ja TUTO oli vaihtanut maalinsuulla aloittaneen Kristian Järvisen kertaalleen Petteri Similään ja Similän uudelleen takaisin Järviseen.

”Huono startti meiltä, mutta onneksi herättiin peliin”, Keinänen totesi.

TUTO tosiaan heräsi, sillä loppupeli oli selvästi turkulaismerkkinen. Toisessa erässä TUTO nousi kahden maalin miesten, Atte Sillanpään ja Anssi Virkin maaleilla jo maalin päähän. Ja vaikka Emppu Pulliainen veikin keuruulaiset kolmannen erän alussa jälleen kahden maalin karkumatkalle, painoi TUTO pelin väkisin tasoihin. Vauhdikkaalla jatkoajalla Keinänen otti sitten ohjat käsiinsä ja ratkaisi voiton TUTOlle.

”En osaa nyt tarkkaan sanoa, miksi me tämä peli voitettiin. Maalin verran olimme parempia”, sanoi Keinänen.

Virkki ja A. Sillanpää iskussa

TUTOn tehomiehinä ottelussa häärivät Anssi Virkki (2+2) ja Atte Sillanpää (2+1). Virkin, Sillanpään ja Keinäsen lisäksi maalinteossa onnistui Mestiksen maalipörssin ykkösmies Topi Taavitsainen jo kauden 16. osumallaan.

TUTO Hockey pelaa ennen joulutaukoa vielä yhden ottelun, kun ensi lauantaina Turun Kupittaan Marli Areenalle vieraaksi saapuu Kokkolan Hermes, jolle TUTO hävisi lokakuussa Kokkolassa peräti 8-3.

”Viimeksi tuli aika pahasti tukkaan, joten meillä on edessä velkojen maksu. Palautellaan nyt alkuviikko ja katsotaan mitä keksitään”, Aki Keinänen päätti.

Varmista paikkasi viimeisessä ottelussa ennen joulutaukoa TÄSTÄ!

 

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää