TUTO nousee kiusaamista vastaan

TUTO pelaa kuluvan runkosarjan toiseksi viimeisen ottelunsa perjantaina (2.3.), kun hallitseva Mestis-mestari SaPKo saapuu Marli Areenalle. Perjantain ottelun teema on ”Yhdessä”, jonka myötä TUTO haluaa nousta vastarintaan kiusaamista ja syrjintää vastaan.

Teema sai alkunsa menneellä viikolla tapahtuneesta ikävästä episodista: 4-vuotias TUTO-kannattaja oli joutunut kaupassa pilkan kohteeksi, koska hänellä oli TUTOn paita päällään. TUTOn organisaatiossa on nollatoleranssi kiusaamista kohtaan, jonka vuoksi olemme kutsuneet pilkan kohteeksi joutuneen kannattajan kunniavieraaksi perjantain otteluun. Pelipäivänä hän pääsee tutustumaan TUTOn pukukoppiin sekä pudottamaan ottelun aloituskiekon otteluisäntänä toimivan Sihdin vieraana.

Perjantain ottelun teeman myötä kaikki TUTO- ja kausikorttilaiset saavat tuoda matsiin yhden kaverin veloituksetta mukanaan.

TUTO on yhteisö ja perhe, johon ovat tervetulleita kaikki aina vauvasta vaariin saakka – kiusaajia lukuun ottamatta. Ennen kaikkea TUTO on perhe, jossa puolustetaan omia.

 
Kuvaus: Ninni Mäkinen / Käsikirjoitus ja editointi: Jyri Sulander

Perjantain kotiottelu on toiseksi viimeinen kotiottelu kauden 2017-2018 runkosarjassa. Edullisemmat ennakkoliput äärimmäisen tärkeään matsiin voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää