TUTO nousee kiusaamista vastaan

TUTO pelaa kuluvan runkosarjan toiseksi viimeisen ottelunsa perjantaina (2.3.), kun hallitseva Mestis-mestari SaPKo saapuu Marli Areenalle. Perjantain ottelun teema on ”Yhdessä”, jonka myötä TUTO haluaa nousta vastarintaan kiusaamista ja syrjintää vastaan.

Teema sai alkunsa menneellä viikolla tapahtuneesta ikävästä episodista: 4-vuotias TUTO-kannattaja oli joutunut kaupassa pilkan kohteeksi, koska hänellä oli TUTOn paita päällään. TUTOn organisaatiossa on nollatoleranssi kiusaamista kohtaan, jonka vuoksi olemme kutsuneet pilkan kohteeksi joutuneen kannattajan kunniavieraaksi perjantain otteluun. Pelipäivänä hän pääsee tutustumaan TUTOn pukukoppiin sekä pudottamaan ottelun aloituskiekon otteluisäntänä toimivan Sihdin vieraana.

Perjantain ottelun teeman myötä kaikki TUTO- ja kausikorttilaiset saavat tuoda matsiin yhden kaverin veloituksetta mukanaan.

TUTO on yhteisö ja perhe, johon ovat tervetulleita kaikki aina vauvasta vaariin saakka – kiusaajia lukuun ottamatta. Ennen kaikkea TUTO on perhe, jossa puolustetaan omia.

 
Kuvaus: Ninni Mäkinen / Käsikirjoitus ja editointi: Jyri Sulander

Perjantain kotiottelu on toiseksi viimeinen kotiottelu kauden 2017-2018 runkosarjassa. Edullisemmat ennakkoliput äärimmäisen tärkeään matsiin voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää