TUTO nousee kiusaamista vastaan

TUTO pelaa kuluvan runkosarjan toiseksi viimeisen ottelunsa perjantaina (2.3.), kun hallitseva Mestis-mestari SaPKo saapuu Marli Areenalle. Perjantain ottelun teema on ”Yhdessä”, jonka myötä TUTO haluaa nousta vastarintaan kiusaamista ja syrjintää vastaan.

Teema sai alkunsa menneellä viikolla tapahtuneesta ikävästä episodista: 4-vuotias TUTO-kannattaja oli joutunut kaupassa pilkan kohteeksi, koska hänellä oli TUTOn paita päällään. TUTOn organisaatiossa on nollatoleranssi kiusaamista kohtaan, jonka vuoksi olemme kutsuneet pilkan kohteeksi joutuneen kannattajan kunniavieraaksi perjantain otteluun. Pelipäivänä hän pääsee tutustumaan TUTOn pukukoppiin sekä pudottamaan ottelun aloituskiekon otteluisäntänä toimivan Sihdin vieraana.

Perjantain ottelun teeman myötä kaikki TUTO- ja kausikorttilaiset saavat tuoda matsiin yhden kaverin veloituksetta mukanaan.

TUTO on yhteisö ja perhe, johon ovat tervetulleita kaikki aina vauvasta vaariin saakka – kiusaajia lukuun ottamatta. Ennen kaikkea TUTO on perhe, jossa puolustetaan omia.

 
Kuvaus: Ninni Mäkinen / Käsikirjoitus ja editointi: Jyri Sulander

Perjantain kotiottelu on toiseksi viimeinen kotiottelu kauden 2017-2018 runkosarjassa. Edullisemmat ennakkoliput äärimmäisen tärkeään matsiin voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää