TUTO nousee kiusaamista vastaan

TUTO pelaa kuluvan runkosarjan toiseksi viimeisen ottelunsa perjantaina (2.3.), kun hallitseva Mestis-mestari SaPKo saapuu Marli Areenalle. Perjantain ottelun teema on ”Yhdessä”, jonka myötä TUTO haluaa nousta vastarintaan kiusaamista ja syrjintää vastaan.

Teema sai alkunsa menneellä viikolla tapahtuneesta ikävästä episodista: 4-vuotias TUTO-kannattaja oli joutunut kaupassa pilkan kohteeksi, koska hänellä oli TUTOn paita päällään. TUTOn organisaatiossa on nollatoleranssi kiusaamista kohtaan, jonka vuoksi olemme kutsuneet pilkan kohteeksi joutuneen kannattajan kunniavieraaksi perjantain otteluun. Pelipäivänä hän pääsee tutustumaan TUTOn pukukoppiin sekä pudottamaan ottelun aloituskiekon otteluisäntänä toimivan Sihdin vieraana.

Perjantain ottelun teeman myötä kaikki TUTO- ja kausikorttilaiset saavat tuoda matsiin yhden kaverin veloituksetta mukanaan.

TUTO on yhteisö ja perhe, johon ovat tervetulleita kaikki aina vauvasta vaariin saakka – kiusaajia lukuun ottamatta. Ennen kaikkea TUTO on perhe, jossa puolustetaan omia.

 
Kuvaus: Ninni Mäkinen / Käsikirjoitus ja editointi: Jyri Sulander

Perjantain kotiottelu on toiseksi viimeinen kotiottelu kauden 2017-2018 runkosarjassa. Edullisemmat ennakkoliput äärimmäisen tärkeään matsiin voit hankkia TÄSTÄ!

Jaa eteenpäin:

Samuel Jukuri tulee tilkitsemään TUTOn maalia perjantain kotiotteluun Kajaanin Hokkia vastaan. Ulkopuolinen apu tulee tarpeeseen, sillä...

Lue lisää

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää