TUTO näytti K-Vantaalle kaapin paikan

TUTO Hockey – K-Vantaa

4-1 (2-1, 1-0, 1-0) Yleisöä: 1926

Tilastot

TUTO Hockey ja K-Vantaa kohtasivat tänään kolmannen kerran Mestiksen kevään pudotuspeleissä. Turussa pelatussa kolmannessa puolivälierässä keskityttiin pelaamiseen ja TUTO vei ottelun lopulta suvereenilla esityksellä maalein 4-1.

Vaikka vierailija K-Vantaa aloittikin maalinteon jo 31 sekunnin pelin jälkeen, niin lohipaidat olivat ottelussa täysi vastaantulija. Vantaalaiset eivät löytäneet missään vaiheessa aseita TUTOn pysäyttämiseen ja pelkästään toisessa erässä K-Vantaa otti peräti 30 minuuttia jäähyjä. Kotijoukkue iskikin maaleistaan kolme miesylivoimalla.

”Toisen erän jäähythän tämän koko homman kaatoivat, kolmannessa erässä ei ollut enää bensaa ollenkaan. Nyt ei muuta kuin pojat lähtevät jumpalle ja tekemään kaiken huomista päivää varten. Nyt syödään, nautitaan se bussimatka ja sitten aletaan keskittyä huomiseen peliin”, kertoi K-Vantaan Jami Kauppi.

”Kapasiteettia on hirveästi”

TUTOn illan sankarina toimi kultakypärä Aki Keinänen, joka iski tehot 1+2. K-Vantaan maalivahti Aaro Peltonen venyi tällä kertaa 39 torjuntaan TUTOn Tommi Virtasen 16 vastaan, mutta sinipaitojen osumatarkkuus oli vihdoin löytynyt, eikä edes Peltonen pystynyt pysäyttämään TUTOa.

Turkulaisten päävalmentaja Ismo Lehkonen ei selvästä voitosta huolimatta ollut täysin tyytyväinen.

”Olen tyytyväinen voittoon, mutta pettynyt meidän liikkeeseen. Pitää pystyä liikkumaan paljon paremmin, sillä tiedän, että kapasiteettia on hirveästi. Ehkä se on tuo jännitys. Liikettä pitää pystyä parantamaan selvästi, eikä vain yhtä, vaan kaksi pykälää. Silloin tästä tarinasta muodostuu ihan erilainen”, Lehkonen sanoi.

Ottelusarja jatkuu heti huomenna Vantaalla ja Turun Marli Areenalla pelataan taas ensi viikon tiistaina.

 

TUTOn 2-1 maalista vastasi Olli-Pekka Heinimäki. Onnittelemassa Anrei Hakulinen.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää