TUTO nappasi ensimmäisen kiinnityksen finaalipaikkaan

TUTO Hockey – KooKoo:
3-0 (1-0, 0-0, 2-0)  TILASTOT, yleisöä: 1812

Välieräsarja TUTO Hockeyn ja KooKoon välillä alkoi melko tunnustelevalla pelillä. Pelaajista oli aistittavissa molemmin puolin pientä jännitystä ja tämä näkyi hermoistuneisuutena ottelun avauserässä.

– Pikku tauko edellisen pelin jälkeen, mutta ihan kohtalaisesti tultiin peliin. Tasainen ensimmäinen erä ja meiltä selkeästi parempi toinen erä, KooKoon Juha Juujärvi kommentoi pelin jälkeen.

KooKoolla oli erän ensimmäisen kymmenminuuttisen aikana kolme vaarallista maalipaikkaa, mutta sekä Antti Roppon että Matt Nickersonin laukaukset suuntautuivat maalirautoihin.

– Kiva vetää klubitakki päälle, kun oma molari pitää nollapelin, Juhani Tamminen maisteli arvokkaan voiton jälkeen.

Avauserän ainoa onnistuja olikin TUTOn Kalle Maalahti, joka laukoi siniviivalta kiekon ohi Mikko Rämön. Maalia edelsi vahva vaihto energiseltä TUTOn nelosketjulta, joka vei kiekon KooKoon päätyyn. Lopulta Janne Öfverström löysi Maalahden viivalta ja tämä laukoi maskin takaa kiekon maaliin.

Janne Öfverström ja Kalle Maalahti tekivät ensimmäiset maalit TUTOn paidassa.

 

Ottelun toisen erän kymmenminuttinen oli KooKoon vahvaa hallintaa, mutta Mikko Alikosken katsomoon suuntautuneen purkukiekon ja sitä seuranneen ylivoiman myötä TUTO pääsi paremmin peliin mukaan.

Alikosken jäähyn jälkeen molemmat joukkueet pääsivät yrittämään ylivoimalla vielä kertaalleen, mutta maalinteossa ei toisessa erässä onnistuttu.

Kolmannessa erässä TUTOn nelosketju iski toistamiseen, kun vahvan ottelun pelannut Janne Öfverström sai kiekon Anrei Hakuliselta ja laukoi ranteella Rämön jalkojen välistä isännät kahden maalin karkumatkalle. Maali syntyi vain hetkeä Nickersonin jäähyn päättymisen jälkeen.

– ”Öffe”, joka on hieno mies kaikella lailla, on ollut kärsivällinen ja odottanut omaa paikkaansa, käytti sen hienosti hyväkseen, Tamminen kehui nelosketjun Janne Öfverströmiä.

– Kolmannen erän alussa meillä oli hyvä paikka lyödä peli tasoihin, mutta ei saatu maalia. Kokonaisuutena laadukas jääkiekko-ottelu, Juujärvi paketoi.

Lopussa Tuukka Pulliainen sinetöi ottelun viimeistelemällä ottelun viimeisen maalin tyhjiin.

TUTO siirtyi ottelusarjassa 1-0 johtoon ja joukkueet kohtaavat seuraavan kerran perjantaina Kouvolassa.

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää