TuTo:n junioripelaaja Ossi Barckilla pitkä toipuminen edessä

Ossi Barckilla todettiin synnynnäinen lonkkavika, joka vaati suurta leikkausta parantuakseen. Lupaavan 2005-syntyneen juniorin jääkiekkoilijan uran ei kuitenkaan pitäisi olla vaarassa ja paluu harjoittelun parin lienee luvassa jo tammikuussa. Ossia kävivät sairaalassa piristämässä kapteeni Antti Virtanen sekä Juhani Tamminen.

 

Juhani Tamminen, Ossi Barck ja Antti Virtanen kävivät keskustelua siitä, mitä huipulle pääseminen edellyttää. Ossi pääsee takaisin kaukaloon alkuvuoden aikana.

 

Vierailu oli Ossille varsin mielekäs, sillä hän pääsi samalla juttelemaan Antti Virtasen kanssa siitä, mitkä ominaisuudet ovat huippupelaajille tärkeimpiä. Virtanen oli sitä mieltä, että huippukiekkoilijaksi halutessaan pitää huomioida kaikki mahdolliset ominaisuudet ja tehdä näiden parissa lujasti töitä. Olipa sitten kyse kiekonkäsittelystä, luistelutaidosta, liikkuvuudesta tai fyysisestä voimasta, Antin mukaan näitä kaikkia pitää harjoittaa riittävästi, jotta pääsee huipulle.

TUTO Hockeyn koko edustusjoukkueen terveiset tulivat perille nimmareilla varustetun t-paidan muodossa.

Jaa eteenpäin:

Toimitusjohtajamme Kimmo Hollmèn jakaa tilattuja kausikortteja jo tulevana torstaina 5.10. jäähallin Legenda-klubilla kello 12:00-16:00 välillä. Kausikortteja...

Lue lisää

PÄÄSYLIPPUJA VAPAUTETTU RAJATTU ERÄ 2.10. !  Kuva: Tiia Mahkonen

Lue lisää

TUTO ja Jesse Helander ovat sopineet pelaajan siirtymisestä loppukauden ajaksi ulkomaille, nimittäin RedBull Hockey Juniorsin riveihin...

Lue lisää