TuTo:n junioripelaaja Ossi Barckilla pitkä toipuminen edessä

Ossi Barckilla todettiin synnynnäinen lonkkavika, joka vaati suurta leikkausta parantuakseen. Lupaavan 2005-syntyneen juniorin jääkiekkoilijan uran ei kuitenkaan pitäisi olla vaarassa ja paluu harjoittelun parin lienee luvassa jo tammikuussa. Ossia kävivät sairaalassa piristämässä kapteeni Antti Virtanen sekä Juhani Tamminen.

 

Juhani Tamminen, Ossi Barck ja Antti Virtanen kävivät keskustelua siitä, mitä huipulle pääseminen edellyttää. Ossi pääsee takaisin kaukaloon alkuvuoden aikana.

 

Vierailu oli Ossille varsin mielekäs, sillä hän pääsi samalla juttelemaan Antti Virtasen kanssa siitä, mitkä ominaisuudet ovat huippupelaajille tärkeimpiä. Virtanen oli sitä mieltä, että huippukiekkoilijaksi halutessaan pitää huomioida kaikki mahdolliset ominaisuudet ja tehdä näiden parissa lujasti töitä. Olipa sitten kyse kiekonkäsittelystä, luistelutaidosta, liikkuvuudesta tai fyysisestä voimasta, Antin mukaan näitä kaikkia pitää harjoittaa riittävästi, jotta pääsee huipulle.

TUTO Hockeyn koko edustusjoukkueen terveiset tulivat perille nimmareilla varustetun t-paidan muodossa.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää