TUTO murskasi KeuPa HT:n 10-0

TUTO Hockey – KeuPa HT

10-0 (4-0, 2-0, 4-0)

Tilastot

TUTO Hockey aloitti kauden 2014-2015 harjoitusottelut kotiottelulla sarjanousija KeuPa HT:tä vastaan. Osittain try out -pelaajin varustetut keuruulaiset saivat Marli Areenalla kovaa kyytiä, kun TUTO painoi KeuPa:n katiskaan peräti 10 osumaa päästämättä ainuttakaan.

”Meillä on paljon hyviä jätkiä, isokokoinen ja jalkava joukkue. Pareja on löytymässä ja mielenkiintoinen jengihän meillä tulee olemaan”, sanoi TUTO-koutsi Ismo Lehkonen.

Kotijoukkue iski jo avauserässä luulot pois vierailijoilta tekemällä neljä maalia. Miika Franssila, Aki Keinänen, Henri Ruotsalainen ja Atte Sillanpää iskivät jokainen vuorollaan kiekon reppuun. Varsinkin Keinäsen maali oli upea, kun mies malttoi ylivoimalla mielensä ja laukoi pelivälineen tarkasti etuyläkulmasta pesään.

TUTOn maalinsuulla aloittanut lupaava Kaapo Kähkönen pelasi hyvin, vaikkei miehelle montaa torjuntaa kertynytkään. Yhteen paraatipelastukseen NHL-varaus joutui kuitenkin venymään. Ottelun toisen puoliskon kotijoukkueen maalia vartioi Kimmo Meriläinen.

”Tästä on hyvä lähteä rakentamaan”

Kahdessa jälkimmäisessä erässä TUTOlta osuivat vielä Krister MähönenJuha-Matti Rautajoki, Franssila illan toisellaan, Petri Meri, Topi Taavitsainen ja Tuukka Pulliainen, jolle Oskari Lehtinen tarjoili ylivoimalla upean syötön takatolpalle.

”Esimerkiksi Laineen Mikon, Oskari Lehtisen ja Topi Taavitsaisen pelaaminen oli kehonkielestä ja aktiivisuudesta lähtien tosi hyvää. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan”, Lehkonen kehui.

TUTOn harjoitusottelut jatkuvat keskiviikkona 27.8., kun Porin Astora Areenalla vastaan luistelee liigajoukkue Ässät.

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää