TUTO murskasi KeuPa HT:n 10-0

TUTO Hockey – KeuPa HT

10-0 (4-0, 2-0, 4-0)

Tilastot

TUTO Hockey aloitti kauden 2014-2015 harjoitusottelut kotiottelulla sarjanousija KeuPa HT:tä vastaan. Osittain try out -pelaajin varustetut keuruulaiset saivat Marli Areenalla kovaa kyytiä, kun TUTO painoi KeuPa:n katiskaan peräti 10 osumaa päästämättä ainuttakaan.

”Meillä on paljon hyviä jätkiä, isokokoinen ja jalkava joukkue. Pareja on löytymässä ja mielenkiintoinen jengihän meillä tulee olemaan”, sanoi TUTO-koutsi Ismo Lehkonen.

Kotijoukkue iski jo avauserässä luulot pois vierailijoilta tekemällä neljä maalia. Miika Franssila, Aki Keinänen, Henri Ruotsalainen ja Atte Sillanpää iskivät jokainen vuorollaan kiekon reppuun. Varsinkin Keinäsen maali oli upea, kun mies malttoi ylivoimalla mielensä ja laukoi pelivälineen tarkasti etuyläkulmasta pesään.

TUTOn maalinsuulla aloittanut lupaava Kaapo Kähkönen pelasi hyvin, vaikkei miehelle montaa torjuntaa kertynytkään. Yhteen paraatipelastukseen NHL-varaus joutui kuitenkin venymään. Ottelun toisen puoliskon kotijoukkueen maalia vartioi Kimmo Meriläinen.

”Tästä on hyvä lähteä rakentamaan”

Kahdessa jälkimmäisessä erässä TUTOlta osuivat vielä Krister MähönenJuha-Matti Rautajoki, Franssila illan toisellaan, Petri Meri, Topi Taavitsainen ja Tuukka Pulliainen, jolle Oskari Lehtinen tarjoili ylivoimalla upean syötön takatolpalle.

”Esimerkiksi Laineen Mikon, Oskari Lehtisen ja Topi Taavitsaisen pelaaminen oli kehonkielestä ja aktiivisuudesta lähtien tosi hyvää. Tästä on hyvä lähteä rakentamaan”, Lehkonen kehui.

TUTOn harjoitusottelut jatkuvat keskiviikkona 27.8., kun Porin Astora Areenalla vastaan luistelee liigajoukkue Ässät.

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää