TUTO murskasi K-Vantaan: "Olihan jäätävä kyyti"

TUTO Hockey – K-Vantaa

5-0 (2-0, 2-0, 1-0)

Tilastot

Kupittaan Marli Areenalla nähtiin perjantai-iltana TUTO Hockeyn yksipuolinen näytös, kun vieraaksi saapunut K-Vantaa joutui toteamaan turkulaiset paremmakseen maalein 5-0. Samalla TUTOn maalivahti Kaapo Kähkönen merkkautti itselleen jälleen yhden nollapelin.

”Olihan sellainen jäätävä kyyti, etten ole pitkään aikaan tällaisessa kyydissä ollut. TUTO oli todella laadukas tänään ja maalivahtien torjunnat kertovat koko kuvan”, myönsi K-Vantaan valmentaja Jami Kauppi.

TUTOn Kähkönen torjui nollapelissään 14 kertaa, kun taas Vantaan Joona Partanen venyi kiekon eteen peräti 39 kertaa.

”Ehjä 60 minuuttinen. Liikuttiin hyvin ja odotusarvot ovat olleet koko ajan korkealla, sillä potentiaalia on valtavasti”, TUTOn Ismo Lehkonen puolestaan sanoi.

”Pitää luistella vieläkin kovempaa”

Kotijoukkue oli läpi ottelun selkeästi niskan päällä ja iski avauserässä Anton Kokkosen ja Miikka Tuomaisen maaleilla tilanteeksi jo 2-0. Toisessa erässä TUTOn maaleista vastasivat Oskari Lehtinen ja Mikko Laine, ja kolmannessa Anssi Virkki laukoi loppunumeroiksi 5-0. Virkin osuma oli ottelun ainoa erikoistilannemaali. 

”Tuo tapa jolla ryhmä nyt haluaa pelata, on todella lupauksia herättävä. Meillä on niin luistelevia pelaajia, että niiden pitää luistella vieläkin kovempaa, ja sitä kautta meidän pelimmekin tulevat vielä viihdyttävämmiksi”, lupasi Lehkonen.

TUTO ja K-Vantaa kohtaavat heti huomenna lauantaina uudestaan Vantaalla. Seuraava kotiottelu pelataan Kupittaalla keskiviikkona 12.11., kun vieraaksi saapuu KooKoo. Liput tuohon otteluun maksavat uuden hinnoittelun myötä 11 euroa.

 

Jaa eteenpäin:

TUTO ja hyökkääjä Topias Kaski ovat solmineet loppukauden mittaisen sopimuksen. Puolitoista kautta Jukureiden organisaatiossa viettäneen, turkulaislähtöisen...

Lue lisää

Viime viikon kolmessa ottelussa riitti tapahtumia ja käänteitä useamman otteluviikon edestä. Kaksi kotipeliä HK Zemgalea vastaan...

Lue lisää

TUTOn hyökkääjätähti Roope Ranta kävi toimittamassa Lausteen perhekuntoutuskeskukseen 100 kappaletta ottelulippuja TUTOn otteluihin. Perhekuntoutuskeskuksen johtaja Kim...

Lue lisää