TUTO metsästää neljättä peräkkäistä kotivoittoa: ”Kannattaa kiinnittää turvavyöt”

TUTO Hockey – SaPKo

La 17.10. klo 17.00

Marli Areena

Keskiviikkona kotiyleisön edessä tuli upea voitto K-Vantaasta numeroin 5-2. TUTO lähteekin lauantaina metsästämään neljättä peräkkäistä kotivoittoa, kun vieraaksi saapuu SaPKo.

TUTO jatkoi loistavasti sujuneiden kotipelien putkea keskiviikkona, kun suvereenin esityksen jälkeen irtosi täydet kolme pistettä.

”Keskiviikon esitys oli energinen, jalkava ja jäällä oli erittäin nälkäinen TUTO-ryhmä, joka pelitavallisesti onnistui melkein jopa 50 minuuttia mukiinmenevästi”, kuvaili TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen keskiviikon esitystä.

K-Vantaata vastaan tehoja syntyi jo hieman laajemmalta rintamalta, kun kolme eri ketjua onnistui maalinteossa.

”Kilpailu on meillä pelipaikoista tosi kova. Meillä ei edes ole niin sanottua ykköskenttää, vaikka Hannu Kurun ketju on pitkälti vastannut meidän tekemisestä pelitavallisesti ja ilmeeltään.”

”Ei me suostuta mihinkään steriiliin tussutteluun”

Lauantaina vastaan luisteleva SaPKo on aloittanut kauden pirteästi ja koossa on yhdeksän pelin jälkeen 16 pistettä.

”Ne on ollut alkukaudesta tosi hyviä. Siellä ovat maalivahtipeli ja ylivoimapeli onnistuneet sekä alivoimapelissäkin ovat onnistuneet ihan hyvin”, kommentoi Lehkonen lauantain vastustajaa.

”Meidän isoin juttu on kuitenkin tämä oman pelin hinkkaaminen. Mulla on koko ajan ollut tietty visio siitä. Täytyy vain olla kärsivällinen ja luottaa, että löydetään ehjät koostumukset. Silloin se peli paranee ilta toisensa jälkeen”, Lehkonen toteaa.

TUTOn kotiotteluista ei ole viihdettä tällä kaudella puuttunut, sillä viiteen otteluun on nähty hurjat 40 maalia, joista 23 on iskenyt TUTO.

”Kannattaa kiinnittää turvavyöt, kun tänne tulee. Päästä päähän mennään lujaa ja pyritään olemaan aktiivisia”, naurahtaa TUTOn päävalmentaja.

”Kiekolliseen peliin pyritään löytämään lisää artistisuutta leikkimättä kuitenkaan voitolla, mutta ei me suostuta mihinkään steriiliin tussutteluun”, toteaa Lehkonen hymyssä suin.

Vauhtia ja vaarallisia tilanteita ei kotiotteluista ole puuttunut ja myös lauantai-ilta tulee varmasti tarjoamaan viihdyttävän jääkiekkoelämyksen.

”Kyllä ihmisten täytyy varautua siihen, että täällä tapahtuu taivaan ja maan väliltä kaikenlaista. Sen takia odotan tuomaristoltakin aina sitä, että varautuvat vähän erilaiseen iltaan kuin sellaiseen steriiliin tussutteluun”, varoittelee Lehkonen pilke silmäkulmassa.

TUTO Hockey – SaPKo Marli Areenalla lauantaina klo 17.00 Osta liput ennakkoon

Kuva: Tauvon Paikka

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää