TUTO matkustaa viikonloppuna – perjantaina Vantaa, lauantaina Nokia

Suomen Cupin avauksessaan Järvenpään Haukat lukemin 2-3 kaatanut TUTO Hockey saa perjantaina pelattavissa neljännesvälierissä vastaansa Kiekko-Vantaan. Lauantaina matka puolestaan jatkuu Nokialle, jossa TUTO osallistuu Suomi-sarja joukkue Nokian Pyryn järjestämään Nokia Cupiin.

 

Haasteellinen matka Järvenpäähän

Suomen Cupin edellinen kierros oli TUTOn osalta kaik.kea muuta kuin helppo: Haukat pitivät johtoasemaa hallussa vielä ottelun puolivälissä, mutta lopulta TUTO onnistui nousemaan ansaittuun 2-3 voittoon Eetu-Ville Arkiomaan ja Mikke Levon maaleilla. Päävalmentaja Miika Elomon mukaan harmaita hiuksia aiheutti myös Niklas Näpin loukkaantuminen.

”Kolmella ketjulla ollaan pelattu harjoitusotteluissa, ja Järvenpäässä Näppi sai vielä kiekon suuhun ja peli jäi hänen osaltaan kesken. Kyllä joukkue siellä ainakin luonnetta näytti nousemalla voittoon. Tärkein tieto on kuitenkin se, että joukkueen fyysinen puoli kestää, vaikka ollaan kovilla tehoilla tehty töitä niin jäällä, kuin sen ulkopuollekin.”

 

Tuttu vastustaja perjantaina

Perjantaina vastaan asettuva Kiekko-Vantaa on TUTOlle enemmän kuin tuttu vastustaja, sillä joukkueen kohtasivat keväällä äärimmäisen kiihkeässä välieräsarjassa, joka päättyi lopulta vantaalaisten 4-2 voittoon. Suomen Cupin kolmannella kierroksella Suomi-sarjassa pelaavan Forssan Palloseuran pudottaneet lohipaidat on joukkue, jota Elomo pitää hyvänä mittarina.

”Kyllä Vantaa tulee olemaan meille yksi kauden päävastustajista. Uskon että Vantaalla saadaan todella laadukas joukkue kasaan. Perjantain ottelu on siinä mielessä tärkeä, että sen myötä näemme missä oma joukkue tällä hetkellä menee.”

 

Suomen Cup tuo panosta loppukesän peleihin

46 vuoden tauon jälkeen paluun tehnyt Suomen Cup tuo tavallisten harjoitusotteluiden tilalle jo elokuussa otteluita, joissa on panosta. Keväällä TUTOon siirtyneen puolustaja Matias Haarasen mukaan Cupilla on suuri merkitys, varsinkin pienemmille seuroille.

”Tuohan se mukavaa vaihtelua normaaliin harjoituskauteen, mutta varmasti isoin merkitys sillä on alempien sarjojen joukkueille, jotka pääsevät haastamaan isompia seuroja.”

Myös toinen tuore TUTO-pelaaja, urallaan 84 ottelua Liigassa pelannut Eetu-Ville Arkiomaa on ottanut uudenlaisen kauden alun vastaan positiivisin mielin.

”Kyllähän se on kivampi pelata merkityksellisiä pelejä  heti kauden alusta. Oma mielipide on se, että Suomen Cup on ihan tervetullut lisämauste.”

 

Lauantaina vuorossa Nokia Cup

Perjantain K-Vantaa ottelun jälkeen TUTO ei juurikaan ehdi laakereillaan levätä, sillä heti seuraavana päivänä joukkue matkaa Nokialle, jossa kiekko putoaa jäähän jo klo 13:00. Turnauksen avausottelussa TUTO saa vastaansa Keuruulaisen KeuPa HT:n. Turnauksen toisessa otteluparissa toisensa kohtaavat Suomen Cupissakin vastakkain pelanneet Heinolan Peliitat ja turnauksen isäntäjoukkue Nokian Pyry.

Otteluiden voittajat kohtaavat toisensa klo 19:00 pelattavassa finaaliottelussa, kun taas häviäjät taistelevat pronssista kahta tuntia aiemmin alkavassa ottelussa. Kaikki turnauksen ottelut ovat pituudeltaan 2x20min.

 

TUTO Hockeyn edustusjoukkueen osalta kausi alkaa 29.9. ja ensimmäisen kotiottelunsa joukkue pelaa 4.10. KeuPa HT:tä vastaan. SINULLA on siis vielä aikaa hankkia itsellesi TUTO-kortti, jolla näet 99€ hintaan kaikki edustusjoukkueen ja A-nuorten runkosarjan kotiottelut. Oman korttisi voit hankkia TÄÄLTÄ!

Jaa eteenpäin:

Naapurin Maalaiskana Oy ja TUTO ovat tehneet yhteistyösopimuksen kaudelle 2023-2024. Kauden aikana katsomme jatkoa myös seuraaville...

Lue lisää

Uusi Mestis-kausi ja ensimmäinen runkosarjaottelu lähestyy nopeasti! Olemme ymmärrettävästi saaneet paljon kyselyitä kausikorteista, jotka on tilattu...

Lue lisää

Nykyisen työntekijän siirtyessä urallaan eteenpäin, TUTO Hockey hakee organisaatioonsaPALVELUPÄÄLLIKKÖÄ TUTO Hockey pelaa kaupungin värikkäintä lätkää Kupittaalla...

Lue lisää