TUTO matkustaa viikonloppuna Iisalmeen ja Joensuuhun

IPK – TUTO Hockey
Pe 21.10. klo 18.30
Iisalmi

Jokipojat – TUTO Hockey
La 22.10. klo 17.00
Joensuu 

TUTO Hockeyn kausi jatkuu viikonloppuna kahdella vieraspelillä, kun perjantaina kohdataan IPK Iisalmessa ja lauantaina Jokipojat Joensuussa.

”Onhan ne pelireissut aina kivoja, vähän pelataan korttia ja siinä ovat sitten ne pelitkin. Ensin Iisalmi ja sitten Joensuu”, kertoo TUTOn Tuukka Pulliainen, joka on iskenyt kauden kymmenessä pelissä jo yhdeksän tehopistettä.

”Tosi hyvä, että pääsi vihdoin ja viimein itsekin pelaamaan. Vähän on ollut hakusessa oma peli, mutta koko ajan tuntunut paremmalta”, kuvailee loukkaantumisista viime kausina kärsinyt ”Tuke”.

”Vuosien vaikeuksien jälkeen tuntuu taas ihan hyvältä. Välillä vähän hakemista, mutta nyt on hyvä fiilis pelata.”

”Mitä pienempi, sitä hankalampi”

Sarjanousija IPK:n TUTO kohtaa perjantaina ensimmäistä kertaa. Iisalmelaiset majailevat sarjataulukossa sijalla 10.

”Suoraan sanottuna ei ole minkäänlaista hajua vastustajasta. Siellä on ilmeisesti niitä Kuopion jätkiä ja Hämäläisen Aatu sekä Virtasen Juha ovat tuttuja kavereita mulle”, Pulliainen sanoo.

”En tiedä hallista enkä Iisalmestakaan oikeastaan yhtään mitään, mutta sitten sen näkee. Yleensä se menee niin, että mitä pienempi paikka, niin sitä hankalampi se on vastustajalle.”

Ikävä mutta mukava Jokipojat

Jokipojat ja TUTO ovat kohdanneet kuluvalla kaudella kertaalleen. Marli Areenalla perjantaina 7.10. pelatun ottelun voitti TUTO lopulta maalein 3-2. Ottelun ratkaisi Aki Keinänen päätöserän osumallaan.

”Ilkeä joukkue, pelaavat vähän sääntöjen rajamailla. Isokokoisia äijiä, jotka tökkivät, tönivät, taklaavat ja lyövätkin välillä”, Pulliainen kuvailee lauantain vastustajaa Jokipoikia.

”Ikävä, mutta toisaalta mukava, että pääsee sellaiseen kunnon fiilikseen.” 

Jokipojat on Mestiksessä tällä hetkellä sijalla kaksi, tasapistein TUTOn kanssa. Turkulaiset ovat keränneet kahdeksan voittoa ja kärsineet neljä tappiota. Joukkue on osoittanut eritoten henkistä vahvuutta nousten useasti tappioasemasta voittoon.

”Mulla ja joukkueella on ollut sellainen rentous. Vaikka monta kertaa ollaan päästetty kaveri johtoon, niin ei olla siitä panikoitu ja se on useasti tuottanut hyvän lopputuloksen”, päättää Tuukka Pulliainen.

Kotiareenallaan TUTO pelaa seuraavaksi ensi viikon keskiviikkona 26.10., kun vieraaksi saapuu KeuPa HT. Liput otteluun voit ostaa jo nyt TÄÄLTÄ, halvimmillaan vain vitosella.

Jaa eteenpäin:

Pudotuspelien irtoliput tulevat myyntiin perjantaina 8.3. kello 12.00. Liput matseihin myy Lippu.fi, ja poikkeuksellisesti kaikki liput...

Lue lisää

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää