TUTO maajoukkuetauon jälkeen tulessa Savonlinnassa

SaPKo – TUTO Hockey

11.11. klo 18.30

Talvisalon jäähalli Maajoukkuetauko on ohi ja TUTO palaa kaukaloon vierasottelulla SaPKoa vastaan. TUTO nappasi juuri ennen taukoa kaksi voittoa, joten lähtökohdat vieraspeliin ovat hyvät.

TUTO käytti tauon tehokkaasti hyväkseen harjoittelemalla hyvin ja hiomalla pieniä asioita.

”Treenattiin yksi pitkä periodi oikein hyvin ja sitten oli vapaaehtoista raitisilmaliikuntaa lauantaina ja sunnuntaina”, Ismo Lehkonen kertaa tauon ohjelmaa.

”Ihan hyvä oli koko viikon anti, että mentiin oikeastaan aamusta iltaan. Tosi tyytyväinen olen harjoitteluun”, Lehkonen toteaa.

Tauon jälkeen on saatava pelijuonesta välittömästi kiinni, kun pelit jatkuvat nopealla tahdilla ja keskiviikkona tiedossa on vaikea vieraspeli Savonlinnassa.

”Täytyy olla reipas luottamus omaan toimintaan, vaikka meillä on vähän liikaa ollut arvuuttelua ja viiveitä. Nyt täytyy rennommin alkaa heittäytyä peliin, koska selkäytimissä jätkillä on paljon hyviä juttuja”, kertoo TUTOn päävalmentaja.

Keskiviikkona vastassa sarjakakkonen SaPKo

Heti ensimmäinen peli tauon jälkeen on hyvä mittari TUTOlle, kun vastaan asettuu sarjassa toisena oleva SaPKo. Savonlinnalaiset ovat keränneet kauden 16 ottelusta 29 pistettä.

”Huomenna haluaisin nähdä kaukalossa yhtenäisen jätkälauman. Se on koko ajan orastavana pilkistämässä.”

”Koko tapahtuman kattava reipas, päättäväinen ja pieni pilke silmäkulmassa pitäisi olla. Sitten kun kamppaillaan, niin tietty äijämäisyys. Eli keskiviikkona haluan nähdä yhtenäisen jätkälauman, joka heittäytyy peliin”, Lehkonen sanoo.

SaPKo vei joukkueiden kauden ensimmäisen pelin nimiinsä värikkäiden vaiheiden jälkeen Marli Areenalla numeroin 5-4.

”Toivon mukaan keskiviikkona on myös värikäs peli, mutta vastapuolen systeemi aina vähän määrittelee, miten he lähtevät peliin. Kyllä me lähdetään ainakin paineistamaan ja hyökkäämään rapsakkaasti”, toteaa Lehkonen loppuun.

Helsingin Jokerit on kutsunut puolustaja Jere Sneckin jälleen KHL-vahvuuteensa ja Sneck palaa TUTOon taas heti, kun se on mahdollista.

SaPKo – TUTO Hockey Savonlinnassa keskiviikkona klo 18.30.

Jaa eteenpäin:

Viimeisessä runkosarjan pelissä lauantaina 18.3. nähtiin ansaittu palkitseminen! Kultainen kypärä on Veikkauksen symboli Mestiksessä. Mestiksessä jokaisen...

Lue lisää

Runkosarja lyötiin pakettiin makoisalla 4-3 kotivoitolla Forssalaisista. Kevät kuitenkin jatkuu ja pudotuspelikevät käynnistetään Villi kortti -kierroksen...

Lue lisää

Pelipäivät Villi kortti -kierroksella ovat maanantai 20.3., keskiviikko 22.3. ja tarvittaessa torstai 23.3. Kotipelin/pelien päivämäärät selviävät...

Lue lisää