TUTO LeKin vieraaksi perjantaina

TUTO matkustaa perjantaina sarjakärjen vieraaksi Lempäälään. Joukkueiden viimeisin kohtaaminen päättyi TUTOn 7-2 voittoon.

Joukkueet ovat pelanneet vastakkain kahdesti aiemmin kuluvan kauden aikana. Molemmat kohtaamiset ovat päättyneet kotivoittoon. LeKi oli vahvempi Lempäälässä 10.10. pelatussa ottelussa maalein 5-0. Viime perjantaina Kupittaalla pelattu ottelu päättyi puolestaan turkulaisten 7-2 voittoon. Näin ollen maalierokin tämän kauden osalta on tasan 7-7.

Keskiviikkona sarjakärki LeKi kävi hakemassa täyden pistepotin Savonlinnasta, voittamalla SaPKon 5-3. TUTOlle keskiviikon kierros toi kaksi lisäpistettä, kun Kiekko-Vantaa kaatui voittolaukauskilpailun jälkeen.

TUTO kohtaa viikonlopun aikana Mestiksen molemmat pirkanmaalaisjoukkueet, kun lauantaina Marli Areenalle saapuu perinteinen tamperelaisrymä KOOVEE.

Kotiotteluun edullisimmat liput ostat edullisimmin ennakkoon TÄSTÄ.

Kuva: Shaun Duncan

 

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää