TUTO laajentaa mediatiimiään – Hae mukaan!

TUTO Hockey on jo vuosia kuulunut pelillisen puolen lisäksi myös viestinnällisesti Mestiksen ehdottomaan eliittiin. Tulevalla kaudella TUTO tulee panostamaan viestintään, sosiaaliseen mediaan ja markkinointiin entistä vahvemmin, jonka vuoksi mediatiimimme on aika kasvaa.

Haluaisitko olla osa yhtä suomikiekon värikkäimmistä viestintäosastoista ja kehittää omaa media-alan osaamistasi?

TUTO Hockey etsii mediatiimiinsä urheilusta, jääkiekosta ja viestinnästä kiinnostuneita tekijöitä. Olit sitten media- ja viestintäalan opiskelija tai aiheesta innostunut harrastaja, saat meiltä arvokasta kokemusta verkkoviestinnästä ja sisällöntuotannosta.

Mediatiimin tehtäviin kuuluu muun muassa uutisten kirjoittaminen TUTOn verkkosivuille, somekanavien päivittäminen (Instagram, Facebook, Twitter), otteluraporttien ja -ennakoiden kirjoittaminen sekä uutiskirjeiden luominen.

Osaamisen ja innostuksen salliessa tarjolla on myös valokuvausta sekä videotuotannon toteuttamista.

Mediatiimin jäseniltä odotamme hyvää suomen kielen taitoa, sovituista asioista kiinnipitämistä, oma-aloitteisuutta ja positiivista asennetta. Myös laatikon ulkopuolinen ajattelu on erittäin tervetullutta, sillä TUTO haluaa myös tulevaisuudessa säilyttää asemansa Mestiksen kiinnostavimpana ja värikkäimpänä viestijänä.

Mestiksen linjan mukaisesti mediatiimin jäsenet eivät pääse rikastumaan, mutta TUTO tarjoaa loistavan ponnahduslaudan media-alan osaajille, aivan kuten pelaajillekin. Aiemmin TUTO Hockeyn mediapuolesta ovat vastanneet muun muassa sohvaperunoista tutut Osku Valtonen ja Juhani Koskinen, joiden perustama Viestintäliiga on mukana kouluttamassa TUTOn uutta mediatiimiä. Mediatiimin ohjaajana tulee toimimaan kahden viime kauden ajan TUTOn media- ja viestintäpuolesta vastannut Jyri Sulander.

Mikäli haluat kuulua suomikiekon värikkäimpään mediatiimiin, lähetä vapaamuotoinen hakemus osoitteeseen jyri.sulander@tutohockey.fi. Kerro hakemuksessasi itsestäsi, kokemuksestasi ja osaamisestasi, liitä mukaan yhteystietosi ja lähetä hakemus matkaan!

Lisätietoja sähköpostitse yllä olevasta osoitteesta tai puhelimitse numerosta 0504621106.
 

Hakuaika päättyy keskiviikkona 15.8.2018.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää