TUTO kovavireisen Hermeksen vieraaksi

Hermes – TUTO Hockey
perjantaina 28.10.2016 klo 18.30
Kokkolan jäähalli
 
TUTO Hockey pelaa perjantaina Kokkolassa viimeisen ottelunsa ennen maajoukkuetaukoa. Keskiviikkona KeuPa HT:n Karolus Kaarlehdon johdolla kaatanut TUTO kohtaa Kokkolan perjantai-illassa viime aikoina loistavasti esiintyneen Hermeksen.
 
Mestiksessä toisena olevan TUTOn kapteeni Anssi Virkki ei ole huolissaan Hermes ottelun alla, vaikka TUTOn tulokset ovatkin komean voittoputken jälkeen kulkeneet hieman vuoristoratamaisesti tappiosta voittoon.
 
”Pari tiukkaa tappiota mahtui väliin, mutta tekeminen ja usko siihen kuuluisaan omaan hommaan on koko joukkueen osalta ollut niin hyvissä kantimissa, että ei ole mitään syytä huolestua.”
 
Edellisen kerran TUTO ja Hermes ovat kohdanneet kaudella 2015-2016, eli tämän kauden Hermeksestä ei Turussa ole selkeää kuvaa. Sen myöntää myös kapteeni Virkki.
 
”Tämän kauden Hermeksestä ei ole mitään käsitystä, mutta edelliskauden ja heidän valmentajansa mentaliteetin perusteella erittäin sinnikäs ja vahva kaksinkamppailujoukkue on varmasti kyseessä.”
 
Vahvasta vireestään huolimatta Hermes ei tule tekemään yhtään maalia ilmaiseksi vierasjoukkueen verkkoon, sillä nälkäinen TUTO on vähiten maaleja päästänyt joukkue koko Mestiksessä. Komeista tilastoista ja tuoreesta 4-0 kotivoitosta huolimatta Virkki löytää TUTOn otteista myös parannettavaa.
 
”Tulos oli hyvä, mutta pelillisesti ei oltu parhaimmillaan keskiviikkona. Pitää jatkaa vahvaa puolustuspelaamista, hyvällä maalivahtipelillä höystettynä, jos pisteitä mielii mukaan ottaa Kokkolasta.”
 
TUTO on saanut pelata alku kaudella fantastisen kotiyleisön edessä Kupittaalla, joka on auttanut joukkuetta eteenpäin. Virkin mukaan myös Kokkolasta löytyy kovaääninen kotiyleisö. Yleisö jolle TUTO haluaa laittaa luun kurkkuun perjantai-illan kunniaksi.
 
”Kokkolassa on perinteisesti ollut huikea kotiyleisö, joka ei pelkää antaa pientä puukkoa vastustajille pelin aikana. Me tullaan tekemään kaikkemme hiljentääksemme kotiyleisön ja lähdetään sitten viettämään ansaittua taukoa.”
 
Hermes – TUTO Hockey alkaa Kokkolassa klo 18.30. Ottelu on nähtävissä Fanseatillä ja kuultavissa Radio cityltä 105,5 Mhz. Ottelu on nähtävissä myös Sporttibaari Turussa, joka näyttää pelin isolta screeniltä.
Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää