TUTO-kortit myynnissä nyt

TUTO Hockey loi viime kaudelle aivan uudenlaisen kausikortin; TUTO-kortin. Huiman suosion saaneen kortin tarina saa jatkoa kaudella 2013-14.

– TUTO-kortti oli jo viime kaudella iso juttu niin organisaatiolle kuin faneillekin. Viime kauden kokemusten jälkeen oli ilman muuta selvää, että TUTO-kortti saa jatkoa. Kortilla näkee myös ensi kaudella kaupungin värikkäintä kiekkoa alle viidellä eurolla/peli, kommentoi toimitusjohtaja Timo Kinnunen tuoreeltaan kortin julkistamisen jälkeen. 

Idea on viime kaudesta tuttu: TUTO-kortilla pääsee kokemaan kaikkien harjoitus- ja runkosarjan otteluiden värikkäät hetket alle 5 eurolla/peli, kunhan Marli Areenalla on vain tilaa. Värikkäiden kiekkoelämysten lisäksi tarjoamme yhteistyökumppaniemme kanssa jälleen hienoja TUTO-Diilietuja, jotka ovat hyödynnettävissä ainoastaan TUTO-korttia näyttämällä.

Tältä näyttää kauden 2013-14 TUTO-korttivedos

TUTO-kortin myynti alkaa kevättarjouksella!

Uudet TUTO-kortit ovat myynnissä nyt. Kortin myynti aloitetaan heti kevättarjouksella, sillä hinta on 26.5. asti 95 euroa. Kampanjan jälkeen hinta on 130 euroa. Tällä viikolla kortin voi ostaa TUTOn verkkokaupasta. Ensi viikon maanantaista (15.4.) lähtien TUTO-kortin saa myös seuraavista Lippupisteen myyntipaikoista Turun seudulla.

  • Kupittaan Citymarket
  • Skanssin Citymarket
  • Länsikeskuksen Citymarket
  • Ravattulan Citymarket
  • Itäharjun Prisma
  • Myllyn Prisma
  • Stockmann
  • Wiklund
  • Naantalin Matkailu


Kortin hinta on sama jokaisessa myyntipaikassa, eli 95 euroa 26.5. asti ja sen jälkeen 130 euroa. Hinnat sisältävät palvelumaksut.

Osta oma TUTO-korttisi tästä (linkki verkkokauppaan)

 

Lisätietoja TUTO-kortista löytyy tästä

Lisätietoja pääsylipuista löytyy tästä.

Korttiin liittyvissä kysymyksissä ottakaa yhteyttä markkinointipäällikkö Janne Ollilaan (puh. 040 7636 961 tai s-posti etunimi.sukunimi(a)tutohockey.fi).

Jaa eteenpäin:

Mestarimaalivahti Petri Koivisto on poissa TUTO Hockeyn on tavoittanut suru- uutinen, seuran entinen maalivahti Petri Koivisto...

Lue lisää

TUTOn ja Ravintola Denniksen yhteistyö jatkuu myös kaudella 2024-2025! ”Olemme TUTOssa erittäin kiitollisia, että saamme jatkaa...

Lue lisää

Kasper Koskinen TUTOn sopimuspelaajaksi  TUTO Hockey on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen Kasper Koskisen kanssa. Alkukauden TPS:stä...

Lue lisää