TUTO kolmen ottelun vieraskiertueelle – Vastaan asettuu KeuPa HT, RoKi ja Hermes

KeuPa HT – TUTO Hockey ke 21.10. klo 18.30

RoKi – TUTO Hockey pe 23.10. klo 18.30

Hermes – TUTO Hockey la 24.10. klo 17.00 

Viime ottelussa jännittävien vaiheiden jälkeen SaPKolle tappion kärsinyt TUTO suuntaa seuraavaksi reissun päälle, kun tiedossa on kolme kovaa koitosta.

”Kyllä me yksi peli kerrallaan mennään. Ollaan vähän mietitty syntyjä syviä, että minkä takia tulos on ollut laihanpuoleinen”, kertoi Ismo Lehkonen.

”Nyt on kaksi vaihtoehtoa; joko meidän peli alkaa huonontua tai sitten se vielä paranee ja tiivistyy.”

Maalipaikkoja TUTO on pystynyt luomaan tällä kaudella liukuhihnalta, mutta pisteitä ei ole haluttuun tahtiin tilille tullut. TUTOn päävalmentajalla on selvä suunnitelma, miten voittoja alkaa kertyä.

”Nyt vaan pelaajille viestiksi, että ei kannata tehdä liian isoa numeroa siitä, ettei pistepussi ole karttunut.”

”Täytyy keskittyä pikkaisen tiiviimmin pelaamiseen ja varsinkin puolustussuuntaan tiivistetään vähän lisää. Hyökkäyssuuntaan ollaan vielä hieman terävämpiä, niin pisteitä alkaa tulla sopivaan tahtiin”, Lehkonen kertoo.

Ensimmäisenä on tiedossa ottelu Keuruulla keskiviikkona, kun vastaan asettuu KeuPa HT. TUTOlla on vieraissa ollut vaikeaa tällä kaudella, joten nyt on suunnanmuutoksen aika. Myös KeuPan kausi on alkanut takerrellen ja joukkueella on 11 ottelun jälkeen koossa kymmenen pistettä.

”Haluan nähdä samanlaisen TUTOn vieraissa kuin parhaimmillaan kotona ja siihen vielä tehokkuutta lisää.”

”Tulos ei saa nyt ohjata meidän tekemistä liikaa. Täytyy vaan luottaa siihen, että kun me ollaan aktiivisia, niin se alkaa poikia tulosta”, kommentoi Lehkonen luottavaisen oloisena.

TUTOlla on tiedossa kiireinen ja raskas vierasreissu

TUTO jatkaa Keuruulta suoraan kohti Rovaniemeä, joten Turussa ei välissä tulla käymään, vaan joukkue viettää tiiviisti neljä päivää yhdessä.

”Jos tällä reissulla pystyttäisiin, varsinkin Keuruun reissun jälkeen torstaina uhraamaan aikaa henkilökohtaisiin juttuihin ja viisikkohommiin”, sanoo Lehkonen viikon tavoitteista.

Joukkueella on kova urakka tiedossa, kun neljään päivään on kolme peliä ja välimatkat otteluiden välillä ovat todella suuret.

”Yritetään käyttää aika nyt hyväksi, kun kuitenkin melkein neljä vuorokautta ollaan yhdessä ja saadaan vielä kaikenlisäksi pelata yhdeksän laadukasta kiekkoerää. Siinä on meille tekemistä ihan riittäväksi”, toteaa TUTOn päävalmentaja.

Timi Lahtinen saapuu TUTOn riveihin

Iikka Kangasniemi palasi Bluesiin ja tilalle saapuu toinen lainamies, kun Timi Lahtinen tulee joukkueeseen.

”Siinä on kaksi ihan erityylistä pelaajaa. Timi on vuonna 1995 syntynyt kaveri ja olen nähnyt häntä aika paljon ja tiedän minkälainen kaveri on kyseessä”, kommentoi Lehkonen uutta vahvistusta.

”Timi on suoraviivainen pelaaja ja tuo meille maalinedustalle kovuutta. Hän pystyy kyllä kiekkoa pistämään pussiin. Urheilullinen ja hyvä veijari”, kehuu TUTOn päävalmentaja.

KeuPa HT – TUTO Hockey keskiviikkona klo 18.30, RoKi – TUTO Hockey perjantaina klo 18.30 ja Hermes – TUTO Hockey lauantaina klo 17.00. Ottelut näet osoitteesta www.fanseat.com!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää