TUTO käytti pelitauon tehokkaasti – Oskari Lahtinen omassa luokassaan pyörätestissä 

Ottelutauot ovat hyvä paikka joukkueelle harjoitella laadukkaasti, mutta samalla se mahdollistaa kehityksen seurannan testien muodossa. Joukkue toisti tällä viikolla testejä, joita tehtiin kauden alun kynnyksellä. Fysiikkavalmentaja Markku Paukkunen on tyytyväinen pelaajien kunnon kehityskäyrään:  

“Joukkueen kaudesta on noin 1/3 on takana päin, ja pelaajien fyysisten ominaisuuksien puolesta kehitys on ollut hyvinkin positiivista. Testien perusteella olemme pystyneet pelaamisen ohessa kehittämään erityisesti pelaajien kestävyys,- ja voimantuotto-ominaisuuksia. Tässä vaiheessa saamamme data vahvistaa uskoamme siihen, että olemme oikeissa asioissa kiinni. On tärkeää pystyä antamaan pelaajille palautetta siitä, että tehdyt työtunnit kantavat hedelmää. Meillä on nyt varsin hyvät perustukset kasassa, jonka päälle rakentaa kautta eteenpäin. Työt jatkuu – nautitaan matkasta!” 

Oskari Lahtisen hapenottokyky oli joukkueen ylivoimaisesti paras 69,1 VO2 ml/kg/min. Nöyrä monilahjakkuus uskoo tuloksen olevan monipuolisen urheilutaustan tulosta.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää