TUTO käytti pelitauon tehokkaasti – Oskari Lahtinen omassa luokassaan pyörätestissä 

Ottelutauot ovat hyvä paikka joukkueelle harjoitella laadukkaasti, mutta samalla se mahdollistaa kehityksen seurannan testien muodossa. Joukkue toisti tällä viikolla testejä, joita tehtiin kauden alun kynnyksellä. Fysiikkavalmentaja Markku Paukkunen on tyytyväinen pelaajien kunnon kehityskäyrään:  

“Joukkueen kaudesta on noin 1/3 on takana päin, ja pelaajien fyysisten ominaisuuksien puolesta kehitys on ollut hyvinkin positiivista. Testien perusteella olemme pystyneet pelaamisen ohessa kehittämään erityisesti pelaajien kestävyys,- ja voimantuotto-ominaisuuksia. Tässä vaiheessa saamamme data vahvistaa uskoamme siihen, että olemme oikeissa asioissa kiinni. On tärkeää pystyä antamaan pelaajille palautetta siitä, että tehdyt työtunnit kantavat hedelmää. Meillä on nyt varsin hyvät perustukset kasassa, jonka päälle rakentaa kautta eteenpäin. Työt jatkuu – nautitaan matkasta!” 

Oskari Lahtisen hapenottokyky oli joukkueen ylivoimaisesti paras 69,1 VO2 ml/kg/min. Nöyrä monilahjakkuus uskoo tuloksen olevan monipuolisen urheilutaustan tulosta.

Jaa eteenpäin:

MM-kisoja pelataan taas Tampereella, me lähdemme paikan päälle ja haluamme sinut matkaan mukaan! Luvassa on hyvät...

Lue lisää

Villi kortti -kierrokselta tarttui matkaan jatkopaikka kevään tosipeleihin kahdella otteluvoitolla KeuPasta. Pudotuspelit aloitetaan vierasmatsilla jo tulevana...

Lue lisää

Suomen Jääkiekkoliitto palkitsee vuosittain sarjojen pelaajia hyvistä suorituksista. Kauden 2022-2023 Mestiksen opiskelijapalkinnon on voittanut TUTO Hockeyn...

Lue lisää