TUTO käyttää Virtasen option

TUTO Hockey on käyttänyt valmentaja Jonne Virtasen sopimuksessa olleen option kausista 2024-2026. Virtanen jatkaa TUTOn päävalmentajana seuraavat kaksi kautta.

Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kommentoi sopimusta seuraavasti: ”kehittyvä ja intohimoisesti eteenpäin pyrkivä organisaatio tarvitsee samanlaisen arvomaailman ja tavoitteellisuuden omaavan valmentajan. Pelaajien rekrytoinnissa kartoitamme pelaajien taustoja laajasti, sillä tiedämme millaisia ihmisiä pukukoppiin ja joukkueeseen haluamme. Sama pätee myös valmennukseen ja haluammekin olla pelaajille vetovoimainen organisaatio, jossa pelaajilla on aito mahdollisuus kehittyä ja voida hyvin”.

Jonne Virtanen on tavoitteellinen, intohimoisesti jääkiekkoa hengittävä ja inhimillinen valmentaja, joka jakaa seuran kanssa saman tavoitteellisuuden ja intohimon kehittyä. Jonne on ottanut valmentajana kehitysaskeleita kauden edetessä ja uskomme kehityksen jatkuvan jokaisena päivänä myös tulevaisuudessa. Yhteistyömme Jonnen kanssa sujuu erittäin hyvin ja olen todella tyytyväinen, että saamme viedä projektia yhdessä eteenpäin seuraavat kaksi kautta” Virpiö jatkaa.

Virtanen kommentoi jatkoaan seuraavin sanoin: ”Tämä oli itelle selkeä tavoite ja kertoo että jotain on tehty oikein. Puoli kautta on lyhyt aika uuden luomiseen (meillä vaihtui melkein koko joukkue ja valmennus), joten on hienoa päästä jatkamaan töitä meidän yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi. Ihmiset ympärillä on tehnyt työnteon erittäin mielekkääksi ja seura on antanut mun tehdä tätä juttua omalla tavalla, mistä olen kiitollinen. Suurin kiitos jatkosta kuuluu kuitenkin pelaajille, koska nehän sen valmentajan työn onnistumisen määrittää kentällä. Turku on mun koti ja täällä on ihmisen hyvä olla. Työ. Se jatkuu!

Kuva: Tiia Mahkonen

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää