TUTO KAUTEEN KOKENEEN KAPTEENISTON JOHDOLLA

TUTOn kapteenisto kaudella 2021-2022

Kapteeni Kristian Tuohilampi
Varakapteenit Joonas Larinmaa, Mikke Levo, Juho Virtanen

TUTO lähtee kauteen tuttujen nimien johtamana. Jo aiemmin uutisoitu kapteeni Kristian Tuohilampi saa rinnalleen TUTOn monivuotiset varakapteenit Mikke Levon ja Juho Virtasen. Uutena pelaajana kapteenistoon liittyy Joonas Larinmaa, joka johti viime kaudella KEUPA HT:n joukkoja kapteenin ominaisuudessa.

”Vastuutimme pelaajat varakapteenien valinnassa, koska he elävät arkea kopin sisällä ja tietävät parhaiten ketkä joukkuetta johtavat. Meillä on joukkueessa paljon johtajuutta ja saimme kasaan hienon kapteeniston, jonka kanssa yhteistyö sujuu ja kommunikointi on rehellisen avointa. Kapteeniston rooli on meillä erityisen tärkeä luottamustehtävä ja käymmekin heidän kanssa jatkuvaa kommunikointia joukkueen fyysisestä sekä henkisestä tilasta” toteaa päävalmentaja Antti Virtanen. 

Uuden kapteeniston ja koko TUTOn uuden joukkueen näet ensimmäistä kertaa tositoimissa taistelemassa sarjapisteistä kotikaukalossa perjantaina 24.9. klo 18.30, kun vastaan asettuu Forssan palloseura. Liput tähän entisaikojen Mestis-klassikkoon löydät täältä.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää