TUTO-kapteenin puheenvuoro

TUTO-kapteeni Jere Karlssonin puheenvuoro pudotuspeleihin lähdettäessä:

Minkälainen sarja tästä pudotuspelisarjasta on tulossa?
– ⁠Varmasti tosi tasasia pelejä luvassa, ei varmasti saa kentällä mitää ilmaseks ja pääsee vääntämää iha tosissaa. Piente marginaalie pelei.

Minkälainen TUTO pudotuspeleissä nähdään?
– ⁠Yhtenäinen ja valmis tekemää kaiken voiton eteen. Hyvä sekotus kokemusta ja nuoruutta. Erittäi luottavaisin mielin lähetää yks matsi kerrallaa raapii kiinnityksii.

Kuinka tärkeää kotiyleisön tuki näissä kevään peleissä on?
Kotiyleisön tuki tietenki erittäin tärkee fiiliksen ja yleisen tunnelman kannalt. Mitä enemmä melua ni sen hienompi pelata!

– ⁠Näitä pelejä varte on koko kausi reenattu ja pelattu niin et ollaan tähä asemaa päästy ni nähän on niitä hienoimpia pelejä ja näitte pelie takia ollaa töitä paiskittu, ni se varmasti näkyy kentällä. Hienoo lätkäviihdettä varmasti luvassa kovin panoksin – nähdään Kupittaalla!

TUTO aloittaa pudotuspelit huomenna torstaina Espoossa ja heti perään perjantaina pelataan kotona Rajupaja Areenalla! Liput kotimatseihin täältä.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää