TUTO kahden pelin vieraskiertueelle Itä-Suomeen

IPK – TUTO Hockey

Pe 6.1. klo 17.00

Iisalmi

Vuoden voitokkaalla kotipelillään käynnistänyt TUTO Hockey lähtee kahden pelin vieraskiertueelle Itä-Suomeen. Viikonlopun pelit aloitetaan loppiaisperjantaina Iisalmella, missä turkulaisjoukkue kohtaa IPK:n.

TUTO Hockey vakuutti kotiyleisön vuoden ensimmäisessä pelissään vieden JYP-Akatemiaa lopulta lukemin 9-3. Startista voitanee päätellä, että joulutauko ja vuodenvaihde kohtelivat turkulaisia hyvin.

Viikonloppu käynnistyy TUTOn osalta Iisalmessa, kun vastaan asettuu IPK. Joukkueet ovat kohdanneet kauden alkupuolella kahdesti. Molemmilla kerroilla TUTO on onnistunut keräämään täyden pistesaaliin. Kolmansille treffeille ei kuitenkaan lähdetä valmistautumatta.

”Pelataan vaan omaa peliä eikä lähdetä ihan takki auki, vaikka eilen tulikin runsasmaalinen voitto. Eiköhän IPK sillä tälläkin kertaa kaadu”, pohtii Kalle Moisio.

Yksittäisten voittojen lisäksi on Moisiolla on myös omia tavoitteita kauden toiselle puoliskolle.

”Pyrin suuntamaan tehokkuutta maalien tekemiseen. Lisäksi tavoitteena on pelata fyysisesti ja pitää oma pääty puhtaana.”

Pelaajalainoilla vahvuutta riveihin

TUTOn riveissä tapahtui heti kauden toisen puoliskon alussa muutoksia, kun hyökkääjä Timi Lahtinen siirtyi pariksi viikoksi TPS:n mustavalkoiseen tiimiin. TUTOa vahvistavat sen sijaan hyökkääjä Elias Karvonen sekä puolustaja Martin Berger.

”Muutama entuudestaan tuttu kaveri on hypännyt ainakin toistaiseksi meidän matkaan”, toteaa TUTO-hyökkääjä Moisio.

”Muutokset eivät kuitenkaan ole vaikuttaneet pelin kulkuun, vaan pelaajat ovat olleet meille enemmänkin vahvistuksena.”

Itä-Suomen kiertue voi olla turkulaispelaajille kuluttava ainakin matkojensa puolesta. TUTOn herrat ovat kuitenkin keksineet omat keinonsa saada aika bussimatkoilla kulumaan.

”Itse istun korttipöydässä suurimman osan pelimatkoista. Osa katsoo leffoja ja toiset nukkuvat. Muut ovat sitten keksineet jotain muuta puuhaa”, kertoo Moisio.

TUTO Hockey kohtaa IPK:n loppiaisperjantaina. Kiekko tippuu jäähän poikkeuksellisesti jo klo 17.00. Seuraava kotipeli nähdään Marli Areenalla perjantaina 13.1. klo 18.30, jolloin vastassa LeKi.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää