TUTO kaatoi Peliitat toistamiseen vieraskaukalossa

Peliitat – TUTO Hockey:
1-5 (0-1, 0-2, 1-2)  TILASTOT

 

TUTOn ja Peliittojen neljäs kohtaaminen alkoi varsin rikkonaisesti, kun heti ensi minuuteilla TUTOlle tarjottiin ylivoimalla mahdollisuutta, mutta Joonas Kuusela piti vielä maalinsa koskemattomana.

Pian ensimmäisen jäähyn päätyttyä TUTOn Janne Öfverström taklasi voimalla Roope Westermania, joka jäi taklauksen jälkeen jäähän makaamaan. Tuomio näytti tulleen varsin kevyin perustein ja tuomio puhutti hallikansaa erätauolla.

– Jos se, että kaverilta lähtee ilmat pihalle, lasketaan nykyään loukkaantumiseksi, hämmästelen sitä suuntaa mihin tämä homma on menossa, Öfverström kommentoi pelin jälkeen.

TUTO ei alivoimaa jäänyt ihmettelemään, vaikka kiekko kertaalleen Tommi Virtasen selän takana kävikin. Osuma kuitenkin hylättiin potkumaalina.

Hetki tämän jälkeen Antti Virtanen karkasi Tuukka Pulliaisen syötöstä läpiajoon ja viimeisteli ottelun avausmaalin alivoimalla.

Samu Pitkänen vastasi TUTOn toisesta maalista, josta syöttöpisteeseen pääsi jälleen kiinni Pulliainen.

Antti Virtasella oli jälleen yksi niistä illoista, jolloin mieheltä onnistuu käytännössä kaikki mahdollinen. Tästä osoituksena hattutemppu ja tukullinen tarjoiltuja maalipaikkoja ketjukavereille.

Maalinteko tuntui Virtaselle maistuvan, mutta mies muistutti pelin jälkeen sarjan olevan yhä pahasti kesken.

– Otteluvoitot ovat nyt tasan ja perjantaina jatketaan. Tästä eteenpäin sarja on käytännössä paras kolmesta, Virtanen ynnäili pelin päätyttyä.

Päävalmentaja Juhani Tamminen oli ottelun jälkeen tyytyväinen sekä Antti että Tommi Virtasen esityksiin.

– Meillä on kokoonpanossa kolme Virtasta. Ensi kaudeksi kun hankimme 18 kappaletta Virtasia, niin voitamme kaikki pelit, Tamminen myhäili.

Ottelusarja jatkuu perjantaina Kupittaan Marli Areenalla klo 18.30, kun ottelusarjan viides kohtaaminen pyörähtää käyntiin

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää

Erkki Laiho saadaan takaisin Turkuun kolme vuotta kestäneen Forssan visiitin jälkeen. Peluri on edellisen kerran nähty...

Lue lisää