TUTO jyräsi LeKin kauden ennätysyleisön edessä

TUTO Hockey – LeKi

5-1 (1-1, 1-0, 3-0)

Tilastot

TUTO Hockey ja LeKi pelasivat Marli Areenan keskiviikkoillassa viihdyttävän kamppailun, jota oli seuraamassa kuluvan kauden ennätysyleisö 2021 katsojaa. Kotijoukkueen väkivahva kolmas erä siivitti TUTOn lopulta voittoon maalein 5-1.

”Hyviä juttuja oli paljon. On kyllä sellainen kutina, että pystytään paljon parantamaankin. Meidän kokeneempien jätkien yhteinen matka ei ole vielä kovin pitkä ja he pystyvät parantamaan vielä kilometrikaupalla”, sanoi TUTOn päävalmentaja Ismo Lehkonen ottelun jälkeen.

Ottelu eteni kaksi erää tasaisissa merkeissä, sillä toisen erän jälkeen TUTO johti peliä 2-1 Mikko Laineen ylivoima- ja Aleksi Rutasen alivoimamaalilla. LeKin ainokainen syntyi ensimmäisen erän lopulla, kun Kaapo Kähkösen avaus epäonnistui ja Markus Jokinen kiitti laukomalla laatan tyhjiin.

Ratkaisu kolmannessa erässä

TUTO ratkaisi ottelun lopulta kolmannen erän puolessa välissä, kun ensin Topi Taavitsainen karkasi maalintekoon ja vain hetkeä myöhemmin Atte Sillanpää ohjasi Taavitsaisen laukauksen LeKi-veskari Aaro Peltosen selän taakse. Kotijoukkueen viimeisen maalin laukoi Hannu Kuru tyhjään LeKi-maaliin.

”Hyvä esitys kotijoukkueelta ja ihan ansaittu voitto. Meillä oli omat hetkemme, esimerkiksi kolmannen erän alku oli erittäin vahva ja siinä oli paikat lyödä 2-2:een. Ei saatu maaleja niistä ja kesken meidän hyvän paineen kaveri iski yksilösuorituksella 3-1:een. Siinä oli vähän ratkaisun makua, mutta hyvin taisteltiin. Yritettiin väkisin hakea kavennusta vielä 4-1:nkin jälkeen, mutta se oli lähinnä kosmetiikkaa”, LeKin valmentaja Juha Juujärvi myönsi.

J. Laine positiivinen yllätys

Vielä aamulla K-Vantaan mukana harjoitellut, mutta illaksi TUTO-paitaan saapunut hyökkääjä Jere Laine esiintyi debyytissään pirteästi. Ismo Lehkonen vaikutti muutenkin tyytyväiseltä suojattiensa peli-ilmeeseen.

”Laineen Jere oli erittäin positiivinen yllätys ja Kaapo (Kähkönen) pelasi hyvin. Tästä on hyvä lähteä härkäviikkoihin ja kohti kevättä, sillä peli on parasta lääkettä, kun ajatellaan viisikon toimintaa ja erikoistilannejuttuja”, päätti Lehkonen.

TUTO nousi voitolla kahden pisteen päähän Mestiksen neljännestä ja neljän pisteen päähän kolmannesta sijasta. Heti perjantaina Marli Areenalla on vuorossa äärimmäisen tärkeä kamppailu, kun kolmantena oleva Kajaanin Hokki saapuu TUTOn vieraaksi. Hanki ennakkoon edullisemmat otteluliput TÄSTÄ!

 

Topi Taavitsainen iski 3-1-maalin.

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää