TUTO JULKISTAA KUUSI PELAAJASOPIMUSTA

Meillä on ilouutisia! TUTO on kiinnittänyt useita pelaajia, ja nyt on aika julkaista kuusi pelaajasopimusta kaudelle 2023-2024. Uudet pelaajat vahvistavat joukkuetta monipuolisesti eri pelipaikoilla. Nyt esitelemme kolme uutta peluria ja kolme jatkajaa – mukana myös päävalmentaja Jonne Virtasen ja urheilukoordinaattori Jouni Virpiön kommentit ukoista!

Pelaajasopimuksia kaudelle 2023-2024

Rannisto on pelannut ensimmäiset ottelunsa TUTOn paidassa jo kaudella 2019-2020.

Päävalmentajan kommentit Rannistosta: ”Kaikki edellytykset olla sarjan kärkipakki. Isokokoinen, liikkuu erittäin hyvin, kiekolla tasaisen hyvä ja fysiikaltaan sekä kamppailukovuudeltaan nyt jos sarjan kärkeä. Odotan, että ottaa vielä seuraavan stepin pääkopan sisällä ja vaatimustasona olla joka päivä meidän ja sarjan kärkeä.”

Jasper näytti pudotuspeleissä, kuinka kova pelaaja on tällä tasolla. Loistava kamppailemaan ja puolustamaan. Kun saa pelaamiseensa tiettyä ilkeyttä ja kovuutta vielä napsun lisää niin kaikki mahdollisuudet pelata Liigassa. Tosi tärkeä palanen tulevan kauden puolustusta!” urheilukoordinaattori Virpiö kommentoi.

Takkunen on pelannut lähes koko uransa Espoon organisaatioissa. Nyt mies aloittaa jo toisen kautensa Turussa.

Hyväluonteinen jätkä. Näytti viime kaudella potentiaalinsa hyökkäyspelaamisessa. Halu kehittyä puolustamisessa olemassa ja siellä varmasti onkin kehityksen kohteet. Liikkuu hyvin, kiekolla hyvä ja pelurin luonne. Hienoa, että saatiin Takku jatkamaan Turussa!” kommentoi päävalmentaja Virtanen.

Virpiön kommentit: ”Takku on monipuolinen peluri mahtavalla luonteella. Takun vahvuuksia on monia, mutta yksi isoimmista on ehdottomasti terveellä tavalla rajaton itseluottamus ja pelirohkeus. Kehittyi viime kaudella paljon pelillisesti ja uskon kehityksen jatkuvan.

Heiskari siirtyy TUTOn leiriin Joensuun Kiekkopoikien riveistä.

Päävalmentaja kommentoi puolustajaa seuraavasti: ”Erittäin hyvä kiekolla ja tuottanut hyvin Mestiksessä. Odotetaan kiekollista liideriä ja ylivoiman moottoria.”

Tasapainoinen luistelija, joka kehittyi kokonaisvaltaisessa pelaamisessa Joensuun vuosina. Monipuolinen pelaaja, jolla isot avut kiekollisessa pelaamisessa. Näkee kentän hyvin ja pystyy antamaan murtavia syöttöjä. Ottajia oli monia, joten hienoa, että Miika valitsi TUTOn ja saadaan mies Turkuun!” Virpiö sanailee.

Turkulainen Siiki on nähty TUTO-nutussa viimeksi kaudella 2019-2020.

Kertonee miehestä olennaisen, kun on tehnyt 28 ja 26 maalia edellisillä kausilla. Erikoisosaamisena maalintekeminen ja sitä tulee jatkamaan myös meillä. Haluan, että Ose pystyy auttamaan meitä myös muulla tavoin ja kehittämään omaa kokonaisvaltaista pelaamista. Ose on erittäin motivoitunut ja todella hienoa, että saatiin oman kaupungin mies takaisin Turkuun!” päävalmentaja veistelee.

Virpiön kommentit paluumuuttajasta: ”Ose on osoittanut menneillä kausilla vaarallisuutensa. Loistava laukaus ja vaistot olla oikeassa paikassa. Lukee peliä hyvin ja sijoittuu maalintekijän tavalla.  Maalintekijöitä ei ole koskaan liikaa ja mahtavaa, että Ose tulee takaisin Turkuun ja TUTOon!”

Menneen kauden kapteeni Levo aloittaa seitsemännen kautensa Kupittaalla!

Virtanen kommentoi Levosta seuraavasti: ”Pitkään ollut sarjan kärkipakkeja. Pystyy henkisellä puolella vielä kehittymään ja ottamaan stepin. Kun päättää, että on sarjan paras pakki ja näyttää sen joka päivä arjessa omalla esimerkillään ja tekemisellään niin kehitystä tapahtuu.

”Joukkueen sydän. Monipuolinen puolustaja, jolla loistava laukaus. Halu kamppailla kova ja pystyy fyysisyydellään horjuttamaan vastustajaa. Odotamme Mikkeltä johtavaa esimerkkiä ja sitä, että Mikke on pelaaja ketä vastaan vastustaja ei halua pelata” Virpiö kommentoi.

Asplund on pelannut Mestistä viimeksi kaudella 2012-2013.

Jonne kommentoi kaukalosta tuttua ukkoa seuraavin sanoin: ”Täysverinen ammattilainen, lähes 600 Liigan runkosarjapeliä kertonee oleellisen. Tuo ammattimaisuutta arkeen ja pystyy olemaan esimerkki omalla tekemisellään.

Kentällä odotetaan kärkiosaamista ja tulosta. Turre on siitä harvinainen pelaaja, joka siirtyy Mestikseen Liigasta, että Turre on pelannut kärkiroolissa ja pyörittänyt ykkösylivoimaa myös Liigassa eli ei hyppää meille Liigan nelosketjusta.

Paljon tehtiin töitä tämän eteen ja nyt olen kyllä pirun onnellinen, että Turre tänne saatiin.

On todella hieno asia koko sarjan kannalta, kun kokeneet ja tulosta myös Liigassa tehneet pelaajat, kuten Asplund, Huhtala ja Erkinjuntti tulevat Mestikseen pelaamaan ja nostavat samalla omalla tekemisellään sarjan tasoa.

Harvemmin TUTOon saadaan maajoukkueessakin esiintynyt ja 600 liigaottelun pelaaja, joten uskon myös meidän kannattajien olevan vähintään yhtä innoissaan, kun minä olen!”

Tervetuloa Turkuun ukot! Kausikortit ovat nyt myynnissä, ostahan omasi pikimmiten täältä.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää