TUTO järjestää megaluokan fanimatkan Vantaalle

TUTO järjestää runkosarjan ensimmäisen fanimatkan perjantaina 20.11. Vantaalle. Matkan hinta on TUTOn kannattajaryhmän jäsenille (TUTO Rebels ry) VAIN 10 euroa. Muidenkin osalta hinta pysyy superedullisena, sillä pääsylipun ja matkan yhteishinta on vain 20 euroa. Tavoitteena on, että matkaan lähtee vähintään kaksi täyttä fanibussia.

Kysessä on TUTOn ja K-Vantaan välisen revanssiviikonlopun avausosa. Mestis uudisti revanssiviikonlopun sisältöä tälle kaudelle niin, että kyseisen viikonlopun otteluilla on entistä suurempi painoarvo runkosarjassa. Näin ollen myös kannattajien tuella vieraskaukalossa on poikkeuksellisen suuri merkitys.

TUTO hakee revanssiviikonlopulta täyttä kahdeksaa pistettä

Revanssiviikonlopun uudistumisen myötä panokset viikonlopun kahdessa pelissä ovat kovat. Mikäli TUTO voittaa kummatkin ottelut, saa se kaksi lisäpistettä sarjataulukkoon. Jos voitot menevät tasan, verrataan seuraavaksi pisteitä ja sen jälkeen maalieroa. Edellä mainitun vertailun voittaja saa yhden lisäpisteen.

Käytännössä siis, jos TUTO voittaa revanssiviikonlopun molemmat pelit varsinaisella peliajalla, nappaa se viikonlopusta peräti kahdeksan (8) sarjapistettä!

Vallataan Trio Areena – TUTO Cheerleaders on mukana!

Jotta kahdeksan pisteen metsästys alkaisi suotuisissa merkeissä, on TUTO päättänyt vallata Vantaan Trio Areenan perjantaina 20.11. klo 18.30.

”Kupittaata ja Marli Areenaa emme luonnollisestikaan voi siirtää Vantaalle, mutta Kupittaan upean tunnelman ja TUTO-kannatuksen aiomme tuoda yhdeksi illaksi Tikkurilaan. Tavoitteenamme on tuoda paikalle vähintään kaksi täyttä fanibussia (n. 100 kannattajaa) ja näin antaa joukkueelle täysi tuki todella tärkeään revanssiviikonloppuun”, kommentoi TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen.

Valtausoperaatioon on jo ilmoittautunut mukaan TUTO Cheerleaders, joka lähtee megaluokan fanimatkalle mukaan usean tanssijan voimin.

Näin ilmoittaudut mukaan – matkan hinta vain 10/20 euroa

Fanimatka käynnistyy Marli Areenan pihalta perjantaina 20.11. klo 16.00. Samaan paikkaan palataan ottelun jälkeen noin klo 23.30. Matkalle ilmoittaudutaan seuraavasti:

Lähetä ilmoittautumisesi sähköpostitse TUTO Hockeyn toimistolle Janne Ollilalle: janne.ollila@tutohockey.fi

Laita sähköpostiin seuraavat tiedot:

  • Osallistujien nimet
  • Tieto, jos osallistuja/osallistujat ovat Rebels-jäseniä
  • Puhelinnumero
  • Kotiosoite

Lisätiedot:

TUTO HOCKEY OY

Janne Ollila
puh. 040 763 6961
s-posti: janne.ollila@tutohockey.fi

Liity TUTO Rebels -kannatttajaryhmään

Kiinnostuitko TUTOn kannattamisesta? Haluaisitko liittyä TUTO Rebelsin jäseneksi ja hyödyntää kauden aikana tulevat jäsenedut (esim. edullisempi fanimatka ja kausikortti)?

TUTO Rebels ry:n liittymisohjeet löydät täältä!

Jaa eteenpäin:

Tiedote U20-joukkueesta TUTO U20 Mestis siirtyy TuTo ry:n alle TuTo ry on tehnyt jo usean vuoden...

Lue lisää

Lisenssitiedote TuTo Hockey Oy on 17.5.2024 saanut tiedon, että sille on myönnetty Mestis -lisenssi kaudelle 2024-2025....

Lue lisää

TUTO Hockeyn runko Mestis-kauteen 24-25 lähdettäessä on nyt julki. Aiemmin julkaistujen pelaajien lisäksi joukkueeseen on tehty...

Lue lisää