TUTO jakaa jatkossa maskeja – lippujen hintoihin pieni korotus

TUTO jakaa jatkossa otteluun saapuville kertakäyttömaskin, jos omaa maskia ei ole mukana. Maskien jaon myötä irtolippujen hintoihin tulee 0,50 euron korotus. Ovimyynnin hinta pysyy samana, mikäli ostajalla on oma maski mukana.

Toimitusjohtaja Dani Aavisen mukaan korotus tuli ajankohtaiseksi uusien maskisuositusten myötä. Sen johdosta TUTO jakaa jatkossa otteluun saapuville kertakäyttömaskeja, jos omaa maskia ei ole mukana.

– Maskien jako tuli ajankohtaiseksi, kun Varsinais-Suomen sairaanhoitopiiriltä tuli vahva suositus maskin käytöstä yleisötilaisuuksissa. Jaamme jatkossa jokaiselle otteluun saapuvalle kertakäyttömaskin, mikäli omaa maskia ei ole mukana. Jotta pystymme tähän, oli lippujen hintoihin tehtävä pieni korotus. Olemme pieni ja taloudellisesti haastavassa tilanteessa oleva seura, jolla ei valitettavasti ole resursseja jakaa maskeja katsojille ilmaiseksi koko kauden ajan.

– Maskin käyttö ei ole edelleenkään pakollista, mutta suosittelemme erittäin suuresti sen käyttöä. Pidetään ottelutapahtumat yhdessä turvallisena ja pyritään osaltaan takamaan, että saamme pelata ehjän kauden yleisön edessä.

Marli Areenan kioskeista edullisia kertakäyttömaskeja

Marli Areenan kioskeissa on jatkossa myynnissä edullisia kertakäyttömaskeja, joita voi ostaa koko ottelun ajan.  Maskit on tarkoitettu ottelutapahtumassa käytettäväksi, joten niitä myydään vain yksittäiskappaleina. Kertakäyttömaskin suositeltu käyttöaika on 1-2 tuntia, joten maski olisi suositeltavaa vaihtaa ainakin kerran ottelun aikana. TUTOn otteluissa jaossa olevat maskit ovat kotimaisia CE-hyväksyttyjä kasvomaskeja. Valmistuksesta on vastannut LUMI Medical.

Muistathan hyödyntää ottelussa myös Marli Areenan käsidesipisteitä ja vessojen käsipesupisteitä, pitäen näin hyvää käsihygieenia yllä.

Maskeja jaetaan jo lauantain kotiottelussa, jossa TUTO kohtaa KooVeen. Hanki liput ennakkoon edullisemmin Lippupisteen ennakkomyyntipaikoista (esim. Citymarketit, Prismat ja Stockmann) tai TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

alkusarja uuden edessä mestiksessä TUTOn kausi käynnistyi monen vuoden tauon jälkeen U20 Mestiksessä. Kauteen lähdettiin turkulaisimmalla...

Lue lisää

KAUDEN 24-25 KAUSIKORTIT MYYNNISSÄ NYT!  Nyt myynnissä rajoitettu erä kausikortteja erikoishintaan! Jokainen kausikortti on numeroitu, joten...

Lue lisää

TERVETULOA KEVÄÄN 2024 TUTO-RISTEILYLLE! Risteilemme Viking Linen kanssa maailman upeimmassa saaristossa lauantaina 18.5.2024 Varma kevään merkki...

Lue lisää