TUTO ja TPS ottavat yhteen lauantaina

TOSSULÄTKÄN SM-KIERTUE SAAPUU TURKUUN NYT VIIKONLOPPUNA!

VIVUS STREET HOCKEY SM 2015 LAUANTAINA 13.6. & SUNNUNTAINA 14.6.

Turun Vivus Street Hockey SM-karsintaturnaukseen osallistuu 20 tossulätkäjoukkuetta ja pelaajia tapahtumassa on mukana noin 400. Kolme parasta joukkuetta selvittävät tiensä elokuun Vivus Street Hockey SM 2015 -lopputurnaukseen ja joukkueissa nähdään mukana useita tunnettuja kiekkotähtiä!

Liiga-joukkue TPS ja Mestiksen TUTO kohtaavat tähdistöottelussa lauantaina klo 14.00. Tule paikalle tsekkaamaan, kun liigatähdet ottavat mittaa TUTOn Mestis-pelaajista kesän toisessa paikallisväännössä!

www.streethockey.fi

Vivus Street Hockey SM 2015, eli tuttavallisemmin Tossulätkän SM-kiertue starttasi Helsingistä 38 joukkueen voimin ja esittäytyy Turussa tulevana lauantaina ja sunnuntaina. Tapahtuma järjestetään Veritas Stadionin parkkialueella, jonne rakennetaan näyttävä Vivus Areena ja kisa-alue.

Valtakunnallinen kiertue vierailee ennen elokuun SM-lopputurnausta myös Jyväskylässä, Tampereella, Oulussa ja Tahkolla. Tampereen osaturnaus järjestetään Rullakiekon MM-kilpailujen yhteydessä.

Valtakunnallinen SM-kiertue toteutettiin ensimmäisen kerran jo vuonna 2004. Kiertueelle ottaa osaa vuosittain noin 200 joukkuetta ja noin 4000 pelaajaa.

Turun osaturnauksen pelit alkavat lauantaina 14. päivä kesäkuuta kello 10.00. Street Hockeyn SM-lopputurnaukseen selviävät joukkueet ovat selvillä sunnuntaina 7.6. klo 16.00.

Tapahtuma-alueella on pelien lisäksi paljon erilaisia oheiskilpailuja ja -tapahtumia sekä yhteistyökumppaneiden järjestämiä tuotepromootioita niin pelaajien kuin katsojienkin iloksi.

HUOM! Yleisöllä on tapahtumaan vapaa pääsy!

TERVETULOA!

Jaa eteenpäin:

TUTO Hockeyn, tulevan kauden pelaajatilanne näyttää lähes valmiilta. Urheilukoordinaattori Jouni Virpiö kuvailee joukkueen tilannetta seuraavasti: ”Meillä...

Lue lisää

Tervetuloa ensimmäiselle TUTO x MONNI Summer Hockey Campille! Kaarinan jäähallissa 12.-15.6. kiekkokipinä syttyy ja luistelutaito kehittyy!...

Lue lisää

Erkki Laiho saadaan takaisin Turkuun kolme vuotta kestäneen Forssan visiitin jälkeen. Peluri on edellisen kerran nähty...

Lue lisää