TUTO ja Reunanen ovat purkaneet lainasopimuksen

Tarmo Reunanen ja TUTO Hockey ovat purkaneet 15.12. asti voimassa olleen lainasopimuksen yhteisymmärryksessä. Reunanen siirtyy loppuajaksi Liigan puolelle.

TUTO Hockeyn toimitusjohtaja Dani Aavinen oli sopimuksen purun jälkeen kaksijakoisissa tunnelmissa.

Olimme alustavasti sopineet, että Tare pelaisi koko syksyn meillä ja valmistautuisi näin tulevaan NHL-kauteen. TUTOn kannalta onkin harmi, että pesti jäi näin lyhyeksi, mutta tosiasiassa jokainen varmasti näki melko nopeasti, että Mestis on hänelle aivan väärä sarja. Kun hän sai mahdollisuuden siirtyä Liigan puolelle hakemaan kovempia haasteita, emme halunneet olla tämän tiellä. Olemmekin iloisia Taren puolesta ja toivomme että syksyn hyvät otteet siivittävät hänet Pohjois-Amerikan valloitukseen.

”Kaiken kaikkiaan olemme erittäin kiitollisia, siitä että saimme nauttia Taren palveluksista näiden seitsemän ottelun ajan. Hän näytti meidän joukkueelle mitä aivan kirkkaimmalle huipulle vaaditaan”.

Reunaselta suuret kiitokset koko TUTOn organisaatiolle

TUTOssa seitsemän ottelua (2+7=9 pistettä) pelannut Tarmo Reunanen jakoi isot kiitokset koko TUTOn yhteisölle.

Haluan kiittää koko TUTO-organisaatiota avusta, jonka tarpeessa olin. Erityisesti kiitos ammattimaiselle valmennukselle, huoltajille ja kannattajille. Kaikkea hyvää jatkoon. Kiitos myös Veskun Pora Oy:lle, joka osaltaan mahdollisti lainajakson TUTOssa.”

TUTO Hockey palaa tositoimiin torstaina – Hollowell debytoi?

TUTO Hockey palaa maajoukkuetauolta tositoimiin ensi viikon torstaina, kun Kiekko-Espoo saapuu Marli Areenalle. Ottelussa saatetaan nähdä myös TUTOn tuoreen NHL-lainan Mac Hollowellin debyytti, varmistus tälle saadaan ensi viikon alussa.  Ottelu on lisäksi kuukauden S-ETUPELI, joten ENNAKKOON ostaessa saat kaksi aikuisten lippua yhden hinnalla. Omat paikkasi pääset varaamaan TÄSTÄ.

Jaa eteenpäin:

TUTOn Liiga-lisenssihakemus on edelleen voimassa TUTO Hockey on tänään, tiistaina 28.11., saanut Liigan lisenssikomitean puheenjohtajalta tiedon,...

Lue lisää

Joulukuu lähestyy kovaa vauhtia, ja TUTOn joulutuotteet on nyt myynnissä! MIkäli jokin paketti kiinnostaa, tai kaipaat...

Lue lisää

Liigan lisenssikomitea on tänään 27.11.2023 hylännyt TUTOn Liiga-lisenssihakemuksen. Käytämme seuraavat pari päivää lisenssin hylkäyksen perusteiden perusteelliseen...

Lue lisää